17 yaşında daha fazla uzamak mümkündür. Ancak bunun için düzenli uyku ve spor yapmak önemlidir.
Senin çevrende 16-17 yaşından sonra ne kadar uzadı kuzenlerin abin kendin falan ben soruyorum aileme hatırlamıyorum ki diyor.
17 yaşında daha fazla uzamak mümkündür. Ancak bunun için düzenli uyku ve spor yapmak önemlidir.
Senin çevrende 16-17 yaşından sonra ne kadar uzadı kuzenlerin abin kendin falan ben soruyorum aileme hatırlamıyorum ki diyor.
Benim kuzenim uzadı 20 yaşında askere gitti geldi askere gitmeden önce abim 1.80 olması lazım aynı idi geldiğinde abimden uzundu.
Kuzenin askere gitmeden önce boyu kaçtı gelince kaçtı?
15 yaşından sonra ne isen o olursun ne uzar ne kısalır? Ailen boyunun temel taşıdır.
tek düz birşeyler olabilir ama daha fazla uzayacağını düşünmüyorum.Adamın kuzeni 20-21 yaşında 3cm uzamış bir de 15 yaşında 1.60'dım 17 yaşında 1.71'im
15 yaşından sonra ne isen o olursun ne uzar ne kısalır? Ailen boyunun temel taşıdır.
Adamın kuzeni 20-21 yaşında 3cm uzamış bir de 15 yaşında 1.60'dım 17 yaşında 1.71'im
Katılmıyorum hocam az buz uzarsınız.
Benim tanıdık 22 yaşında falan geçen sene 202cm idi şu an 203 cm oldu abisi de 207cm. Boy uzaması 30 yaşına kadar bile görülür genetiğine bağlı. Mesela abimde kısa sürede 175'ten falan 190 oldu ve o zamandan beri uzamıyor 17 yaşlarında falandı şu an 29.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.