17 yaşında diş düşer mi?

Tooflesss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yazmaya çok çekiniyorum ama alt azı dişime ağrı geliyor, ara ara çok fazla ağrı oluyor (bir süredir böyle) sanırım sallanmaya da başladı ve süt dişi olarak düştüğünü hatırlamıyorum. Açıkçası doktora gitmeye de çekiniyorum o iğneler onlar bunlar korkutuyor beni bu yüzden hiç gitmek istemiyorum ama ağrıyor ve düşebileğini (süt dişimin düşmemesinden) söyleyen oldu, baktım ben de bir süre daha düşme çıkma durumu da olabilirmiş bilemiyorum akıl verin ne olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
O iğneler onlar bunlar korkutuyor beni.

Korkulacak bir şey yok. Diş etinden anestezi veriyorlar doktorun ne yaptığını hissetmiyorsunuz. Koldan kan verdiyseniz o derecede bile acıtmıyor. Kullandıkları bazı aletler biraz sesli, dışarıdan gören birisini korkutabilir. Fakat hasta koltuğunda oturuyorsanız anesteziden dolayı canınız yanmıyor. Çekinmeden gidebilirsiniz.

İlk gittiğinizde sorunu anlamak için film çekilecek büyük ihtimalle. Doktorunuz size devamında ne yapacağını tane tane anlatır zaten. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Merhaba, yazmaya çok çekiniyorum ama alt azı dişime ağrı geliyor, ara ara çok fazla ağrı oluyor (bir süredir böyle) sanırım sallanmaya da başladı ve süt dişi olarak düştüğünü hatırlamıyorum. Açıkçası doktora gitmeye de çekiniyorum o iğneler onlar bunlar korkutuyor beni bu yüzden hiç gitmek istemiyorum ama ağrıyor ve düşebileğini (süt dişimin düşmemesinden) söyleyen oldu, baktım ben de bir süre daha düşme çıkma durumu da olabilirmiş bilemiyorum akıl verin ne olur?

Anestezi verdiğinde hiçbir şey hissetmiyorsun bende korkuyla gittim ama hiçbir şey olmadı tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı