17 yaşında mutfak alanında çalışabilir miyim?

ben.ati

Hectopat
Katılım
29 Eylül 2019
Mesajlar
70
Selamlar 17 yaşındayım ve iki sorum var. Birincisi herhangi bir mutfak alanında çalışabilir miyim? (Bulaşık yıkama, temizlik ve ayak işleri gibi değil) basit yemek işleri, aşcı veya şef yardımcısı gibi.

İkincisi de 17 yaşında herhangi bir kafe de barista olarak çalışabilir miyim?

İki sorumada cevap verirseniz sevinirim.
Teşekkürler...
 
Ben benim mağazalarda çalıştırmazdım seni ama çalışmak istediğin yerlere yine de sen sor. Belki ayak işleri için birini arıyorlardır alırlar seni.
 
16 yaşın üzerinde herkes alkolsüz servis yapan yerlerde çalışabilir. Ayak işlerini yapmadan kimse şef olmuyor. Alaylı olmayı bırak alan mezunları bile ayak işi yapar. Çırak olmadan, usta olunmaz.
 
Direk girip o dediğin şef yardımcısı olarak çalışabileceğini sanmıyorum. Boşuna gastronomi bölümü yok. Pek sanmıyorum açıkçası. Fakat gidip sormakta yarar var lokantalara

Direk girip o dediğin şef yardımcısı olarak çalışabileceğini sanmıyorum. Boşuna gastronomi bölümü yok. Pek sanmıyorum açıkçası. Fakat gidip sormakta yarar var lokantalara.
Ben zaten şef olacağım demedim :D mutfakta çalışacağım dedim.
Ben benim mağazalarda çalıştırmazdım seni ama çalışmak istediğin yerlere yine de sen sor. Belki ayak işleri için birini arıyorlardır alırlar seni.
Ayak işleri için çalışmam paradan da değil zaten ilgi için
Pek sanmıyorum. Bulaşık yıkattırırlar. Bu arada etiketler ne alaka?
Etiketler bir alaka değil canım öyle istedi
Aman diyeyim meslek seçerken elini mutfağa atma pişman olursun.
Neden?
 

Geri
Yukarı