17 yaşında nasıl asker psikolojisine ulaşılır?

Asker psikolojisini anlayamazsınız. Sabah erken kalkıp akşam düzenli yatmak ile olmaz. Ailenizden yalnız kalmak vs istediğini elde edememe emir dışına çıkamama bu şeyleri asker olmadan kazanamazsın.

İşte ama bunları biliyorum yani dediğim gibi savaşın eğlence değil karanlık yüzünü her yerde kitaplarda filmlerde görüyorum.

Eski bir askeri personel olarak bugünlerinin değerini çıkar, okula girince o istediğin şeyleri ömür boyu yapacaksın. 😀

Girebilir miyim diye endiseleniyorum.
 
İşte ama bunları biliyorum yani dediğim gibi savaşın eğlence değil karanlık yüzünü her yerde kitaplarda filmlerde görüyorum.



Girebilir miyim diye endiseleniyorum.
Dediğim gibi, illa asker olman şart değil başarılı bir genç olursan ordu için 100 Askere bedel bir hizmet yapabilirsin.
 

Sorumluluk alma açısından sana iyi gelir tek başına yaşamak zorunda kaldığından her şey üstüne kalacak yani daha disiplinli ve dikkatli olman lazım yoksa aile evinde okuldan eve evden okula o rahatlıkla istediğin asker psikolojisini elde etmek zor olur.
 
Arkadaşlar asker olacağım ama onların psikolojisine ulaşmak istiyorum savaşın veya askerliğin öyle eğlence olmadığını biliyorum soğuk karanlık bir yer olduğunu biliyorum ama bu devirde böyle rahat yetişen bir nesil buna katlanamaz diye düşünüyorum kendimi nasıl egitebilirim bu konuda askeri okullardan önce?
İstemediğin, en çok istemediğin şeyleri yap. Eğer bir şeyi zorlayarak yaparsan bu disiplindir. Askerde disiplin sana çok işe yarayacak. Sabahın 4'ünde ayakta ol. Sürekli koş, spor yap. Karnının patlayacağını hissedene kadar koş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı