17 yaşında nerede çalışılabilir?

Web tasarımcılık olabilir, fakat borsa riskli olacaktır. Hem onun için biraz para lazım.
Hocam hisse alım satımı konusunda trader mantığında alım satım yaparsanız batma riskiniz var fakat yatırımcı olarak alım satım yaparsanız riskiniz çok az. Bir köşede para olması gerekiyor bundan dolayı freelencer olup bir miktar para kazandıktan sonra yatırım yapacağı şirketin bilançosunu falan detaylı şekilde araştırırsa bir sorun olmaz.

Hocam, sizde bitiyor olay bulunduğunuz şehirde önce iş bulmanız gerekiyor ki aralarından hangisi olası daha kolay seçersiniz. Onun haricinde diyorsanız Web tasarımcılığı vb. internet işlerine yöneleceğim ona göre eğitim videoları izleyip oraya da bakabilirsiniz. Ama benim önerim bulunduğunuz şehirde işlere bakıp, internetten olsun veya gezerek olsun sorup soruşturuk aralarından size makbul olanı seçmenizdir.

Sizce part time iş bulabilir miyim? Vaktimin çoğunu işe harcamak gibi bir niyetim yok çünkü.

Hocam hisse alım satımı konusunda trader mantığında alım satım yaparsanız batma riskiniz var fakat yatırımcı olarak alım satım yaparsanız riskiniz çok az. Bir köşede para olması gerekiyor bundan dolayı freelencer olup bir miktar para kazandıktan sonra yatırım yapacağı şirketin bilançosunu falan detaylı şekilde araştırırsa bir sorun olmaz.
Freelancer hangi sitelerde daha iyi olur? Arapça ve İngilizce biliyorum. Yani biraz edit bilgimde var.

Sizce part time iş bulabilir miyim? Vaktimin çoğunu işe harcamak gibi bir niyetim yok çünkü.
Tabii bulunabilir, Bu şehirden şehire değişebilir birşey. İnternetten aratırsan iş sitelerinde bulunduğunuz şehirde bulabileceğinize inanıyorum. Tabii birde etrafınızdaki insanlara sorabilirsiniz işlemi hızlandırmak için.

Restoranlarda tanıdığınız birisi varsa part time olarak sizi işe sokabilir.

Freelancer hangi sitelerde daha iyi olur? Arapça ve İngilizce biliyorum. Yani biraz edit bilgimde var.
Hocam benim bildiğim tek bionluk var bana kalırsa bionluktan başlayabilirsin 30 TL falan freelencer kayıt ücreti vardı fakat sen yine de bir araştır.

Tabii bulunabilir, Bu şehirden şehre değişebilir bir şey. İnternetten aratırsan iş sitelerinde bulunduğunuz şehirde bulabileceğinize inanıyorum. Tabii bir de etrafınızdaki insanlara sorabilirsiniz işlemi hızlandırmak için.

Bulunduğum şehirde bulabilirim diye düşünüyorum o zaman.

Hocam 16 yaşından beri nargile işiyle uğraşıyorum. Bu işlerden hiç anlamayarak başladım. 1 yıl çalıştıktan sonra şansıma bir kafenin nargile tezgahı ile ortak çalışmaya başladım. O Zaman'lar nargile 30 TL di nargile başı bana net kar 12 TL civarıydı. Günlük 25 nargileden bundan 3 sene önce ortalama günlük 250 280 TL kazanıyordum. Şu anda hala aynı işi yapıyorum nargile başı ortalama kâr 80 TL ortalama 12 13 nargile satılıyor. Bu da aylık 25k para yapıyor neredeyse. Bu işlerden çok sıkıldığım için hem sağlık hem de kendi açımdan bıraktım artık. Böyle bir şey yapabilirsen çok iyi paralar kazanabilirsin. Ben 8 9 aydır yapmıyorum piyasa ne durumda pek de bir fikrim yok ama iyi denebilecek kadar para kazanmak istiyorsan biraz çabala derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı