17 yaşında nerede çalışılır?

barisul54

Centipat
Daha fazla  
Aileme destek olmak istiyorum. Şu an elektrik elektronik lisesi okuyorum ve okuldan sonra bir de hafta sonları bir iş arıyorum. Arkadaşım 17 yaşında burger kingde çalışıyor. Hafta sonları sadece aylık 6000 alıyor ama bu az. Ben her işi yaparım. Bilgisayar üzerine ve metin yazarlığı üzerine çok sertifikam var. Önereceğiniz bir iş var mı? Aylık 10 bin kazansam fazlasıyla yeterli olur.

17 yaşında 10 bin liralık iş bulabilirseniz tüm sülalemi oraya yönlendiririm. Part time iş hariç bir işe alınacağınızı sanmıyorum.

Arkadaşım bu yaz fabrikada çalıştı 16 yaşında aylık mesailerle 25 k falan alıyordu hocam. Gönderebilirsiniz sülalenizi.

Arkadaş okul için hafta sonları diyor. Yaz günü için sigortasız çalışabilir ama gençliğine yazık bir iş kazası geçirse kendisi suçlu.

Aileme destek olmak istiyorum. Şu an elektrik elektronik lisesi okuyorum ve okuldan sonra bir de hafta sonları bir iş arıyorum. Arkadaşım 17 yaşında burger kingde çalışıyor. Hafta sonları sadece aylık 6000 alıyor ama bu az. Ben her işi yaparım. Bilgisayar üzerine ve metin yazarlığı üzerine çok sertifikam var. Önereceğiniz bir iş var mı? Aylık 10 bin kazansam fazlasıyla yeterli olur.

Cumartesileri için telefonculara bakabilirsin onun dışında yazın okulu bıraktım de gir sanayiye okul zamanı kaç :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı