17 yaşında para kazanmak için neler yapılabilir?

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, 17 yaşındayım şu anda kendime ait Papara ve garanti hesabı var. Bir miktar param var bir de ortağım var risk alarak bir Minecraft sunucusu açmak istiyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz, başarmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak bunun haricinde maalesef şu anda çalışamıyorum hiçbir iş yeri kabul etmiyor zaten yaşımda 18'in altında ve bütün işyerleri ya işçi almış ya da akrabasını çalıştırıyor. O yüzden telefondan veya bilgisayardan fazla riske girmeden para kazanmak istiyorum. En azından cebime harçlık sokacak ve sunucuyu idare ettirecek kadar harçlık girsin istiyorum. Şu anda babamın yanında duruyorum oraya fazla iş gelmiyor gelirse 50-100 bir şeyler giriyor cebime sadece. Şu anda hiç bütçem yok olan bütçemi de sunucu için kullanacağım. Sunucu dışında alternatif para kazanabileceğim bir yol var mı legal şekilde?

Açıkçası çok umut vermeyeyim ama YouTube'da Minecraft videoları çok tutuyor Youtuberlığı deneyebilirsiniz olur ya da olmaz ama şans işte belki yükselirsiniz.

Açıkçası çok umut vermeyeyim ama YouTube'da Minecraft videoları çok tutuyor YouTuber'la deneyebilirsiniz olur ya da olmaz ama şans işte belki yükselirsiniz.

Hocam zaten reklam filan komple işin içerisinde. Ortak zaten YouTuber Discord ve YouTube'da biraz kitlemiz var abonesi 5K civarı. Zamanında çok denedik açmayı çevreden bayağı kişi çektik ama para sıkıntısı olduğu için kapatmak zorunda kalmıştık.

Merhaba, 17 yaşındayım şu anda kendime ait Papara ve garanti hesabı var. Bir miktar param var bir de ortağım var risk alarak bir Minecraft sunucusu açmak istiyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz, başarmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak bunun haricinde maalesef şu anda çalışamıyorum hiçbir iş yeri kabul etmiyor zaten yaşımda 18'in altında ve bütün işyerleri ya işçi almış ya da akrabasını çalıştırıyor. O yüzden telefondan veya bilgisayardan fazla riske girmeden para kazanmak istiyorum. En azından cebime harçlık sokacak ve sunucuyu idare ettirecek kadar harçlık girsin istiyorum. Şu anda babamın yanında duruyorum oraya fazla iş gelmiyor gelirse 50-100 bir şeyler giriyor cebime sadece. Şu anda hiç bütçem yok olan bütçemi de sunucu için kullanacağım. Sunucu dışında alternatif para kazanabileceğim bir yol var mı legal şekilde?
Anlıyorsan yatırım yapmayı deneyebilirsin. Rastgele değil fakat bununla alakalı kendini geliştirip öyle dene bence.

Instagram'da tişört tasarımı satan bazı arkadaşlarım var. Öncelikle tişörtü Photoshop üzerinden yapıyorlar. Sonra bunu tasarım olarak tişört üreten firmalara pazarlıyorlar, bu şekilde deneyebilirsiniz.

Anlıyorsan yatırım yapmayı deneyebilirsin. Rastgele değil fakat bununla alakalı kendini geliştirip öyle dene bence.
Birazda olsa anlıyoruz bu işlerden zamanında bir kaç kere açtık çünkü sunucu. Ayrıca kendimde yetkililik yapmıştım çoğu sunucuda.

Espri seviyen yüksek de insanları güldürebiliyorsan yayıncılığa başlayabilirsin ama sohbetin sarmıyorsa çok umut etme.
Yayıncılığı yapabilirimde maalesef bilgisayarım çok düşük.

MC donalsda çalışabilirsiniz ya da bir giyim mağazasında.

MC donalsda çalışabilirsiniz ya da bir giyim mağazasında.

Hocam attığım yazıyı okumadınız galiba, şu anda çalışamıyorum hiçbir iş yeri kabul etmiyor. Zaten çalışıyordum kendi akrabasını sokup beni çıkardı işten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı