Lientum
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, 17 yaşındayım şu anda kendime ait Papara ve garanti hesabı var. Bir miktar param var bir de ortağım var risk alarak bir Minecraft sunucusu açmak istiyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz, başarmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak bunun haricinde maalesef şu anda çalışamıyorum hiçbir iş yeri kabul etmiyor zaten yaşımda 18'in altında ve bütün işyerleri ya işçi almış ya da akrabasını çalıştırıyor. O yüzden telefondan veya bilgisayardan fazla riske girmeden para kazanmak istiyorum. En azından cebime harçlık sokacak ve sunucuyu idare ettirecek kadar harçlık girsin istiyorum. Şu anda babamın yanında duruyorum oraya fazla iş gelmiyor gelirse 50-100 bir şeyler giriyor cebime sadece. Şu anda hiç bütçem yok olan bütçemi de sunucu için kullanacağım. Sunucu dışında alternatif para kazanabileceğim bir yol var mı legal şekilde?