17 yaşında sadece tek sevgilim oldu

Önemli olan senin ne düşündüğün çevreye bakıp bir şeylere karar verme. Ciddi ilişki dışında ilişki olması aklına yatmıyorsa yapma. Ama kendini de çok soyutlama flört et arkadaş ol. Yani tamamen sana kalmış bir şey.
 
Yaşın 17 ne yapacaksın sevgiliyi boş iş. Hayatının baharı. Bulmazsın bir daha bu zamanları. Çok ararsın sonra. Git gez, gör (korona bittikten sonra :p), oku, farklı kültürler tanı, diller öğren, yemekler tat. Ne yapacan bu yaşta.
 
Kafanda kızlarla alakalı aşk veya vs. büyüttüğün her şey aslında çok basit bir içgüdüye dayanıyor: "cinsellik". Yani yaşın gereği bu konularda kendini yeni yeni tanımaya başladığın için illa kafan takılıyordur büyütüyorsundur tanıştığın kızları ama sandığın kadar kafa yoracak derinliği olan meseleler olmadığını zamanla anlayacaksın.
 
Hocam kusura bakmayın normalde yazmam konu sahibini kırmamak için ama bu sefer söyleyeceğim, bu kadar boş bir konu görmedim.
 
Arkadaşlar selamünaleyküm. Öncelikle, ben 17 yaşındayım şimdiye kadar sadece 1 sevgilim oldu. O da çok kısa sürdü diyebilirim. Bana kalırsa kız meseleleri ile uğraşmak biraz saçma geliyor genelde etrafımdakiler eğlenmelik takılmalık yaptıkları için galiba bana uygun gelmiyor ve yalnızlığı da seviyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Normal mi sizce böyle düşünmem? Gençliğimi yaşamıyor muyum yoksa?

Gençliği sevgili yapanda yaşıyor sevgili yapmayanda sen ne yaparak mutlu oluyorsan onu yap uğraşmaya gerek yok bu işlerle olcağı varsa olur.
 
Hocam kusura bakmayın normalde yazmam konu sahibini kırmamak için ama bu sefer söyleyeceğim, bu kadar boş bir konu görmedim.

Bölüm bunun için var zaten. İnsanların ara sıra boş yapmaya ihtiyacı var. Hep sistem konularımı konuşulacak forumda?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı