17 yaşında çalışmak

Büyük şirketlerin çoğu 18 yaş altı bireyi çalıştırmıyor ya da çalıştıramıyor. Fakat yine de şansınızı deneyin. Genellikle internet kafe, dondurmacı ya da çay bahçesi gibi yerler daha uygun olacaktır diye düşünüyorum fakat yine size kalmış. Şimdiden kolay gelsin.

Dostum vallaha işin zor ya. Bu ülkede 17 yaşında iken bir iş bulman neredeyse imkansız ama alanlar da var. Elbette hak vereceğim sana, iş bulursun beğenmezsin, ki bu senin en doğal hakkın diyebilirim. Ama kader gayrete aşıktır derler kardeşim. Yine de bulabildiysen ya da hâlâ iş arayışında isen nerede olduğunu yaz hızlıca bulalım iş. Rabbim sana şans, metanet versin güzel dostum. Allah yüzüne baksın inşallah 🙏🏻

Komilik yapabilirsin. Ama oldukça zorucu bir iştir, hele ki ciddi bir iş deneyimin yoksa iş hayatı sana işkence gibi gelebilir. Para kazanırsın. ''İş bulamazsın'' dediklerine bakma, ülkede çok fazla genç komiye ihtiyaç var. 16 Yaşımda ilk kez ciddi çalışmıştım ve komilik yapmıştım. Ancak resmi şirketlerde (McDonalds, LC Waikiki vb.) iş bulabileceğini düşünmüyorum.

Konu Haziran ayında açılmış ancak hortlatıldığı için yeni zannettim kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı