17 yaşında sivilce çıkmaması için ne yapılmalı?

Daha fazla  
17 yaşındayım fakat arkadaşlarım aksine sivilcelerim var yüzümde, kendiliğinden geçer diyor herkes fakat yaklaşık 2 senedir böyle, cildim yağlı denilebilir, sivilceleri önlemek ve cildi ferahlatmak için ürün veya yöntem öneriniz var mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
17 yaşındayım fakat arkadaşlarım aksine sivilcelerim var yüzümde, kendiliğinden geçer diyor herkes fakat yaklaşık 2 senedir böyle, cildim yağlı denilebilir, sivilceleri önlemek ve cildi ferahlatmak için ürün veya yöntem öneriniz var mı arkadaşlar?
Yerinde olsam hiç ellemem. Zamanında çok krem kullandım, çok maske yaptım ama hiçbiri fayda etmedi. Zaten ergenlik çirkinlik dönemi, kızların senden uzaklaşacağı dönem. Ergenlikten çıkana kadar sabretmen lazım. Yemeyi içmeyi sakın azaltma, boyun uzamaz.

Aynı durumdayım hiç ellemedim yavaş yavaş düzeliyor. Hatta şuan daha iyi diyebilirim. Bu arada hiçbir şey kullanmıyorum.

Kardeşim 22 yaşımdayım ortaokul 2 den beri akne problemi çekiyorum. Benim çok fazla vardı. Bu sivilce'nin tek çözümü izotretinoin kaynaklı ilaçlardır. Maskeymiş cart curt bunlar işe yaramaz. Tek tük çıkıyorsa asla kafana takma. Ama çok fazla ise sivilce geçtikten sonra iz bırakıyorsa direkt dermatolojiye git. İlla biz temizleyici istyorsan La roche posay kullanabilirsin. Ürün bu bunu sabah akşam kullanabilirsin. Başka bir şey sormak istersen yardımcı olurum.

Ben yaklaşık 5 aydır Roaccutane muadili bir ilaç kullanıyorum. Yüzümde ciddi anlamda bir iyileşme oldu ve hem deri altı hem de deri üstü sivilcelerimin neredeyse hepsi geçti ve şu an neredeyse hiç yeni sivilce çıkmıyor ama ben geçmişte kendime engel olamadığım için çok fazla sivilcemi sıkmıştım ve iki yanağımda da çok uzun zamandır kırmızılıklar var. Doktorum onlar için bir krem tarzı bir şey verdi şimdilik onu sürüyorum. Umarım geçer artık ne diyelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı