170.000 TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan Revin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 617
Bütçe
170K

Revin

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, görseldeki sistemi almayı düşünüyorum. Sizden istediğim uyumsuz bir parça var mıdır? X parçanın yerine şu parça daha güzel olur vs. değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240110_222108_Chrome.jpg
    Screenshot_20240110_222108_Chrome.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20240110_222117_Chrome.jpg
    Screenshot_20240110_222117_Chrome.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20240110_222122_Chrome.jpg
    Screenshot_20240110_222122_Chrome.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 72
Apex 7 almanızı önermiyorum, onun yerine Apex Pro Wireless / Apex Pro TKL 2023 (Apex Pro TKL 2020 bile olur) veya benim elime dün ulaşan ve resmen aşık olduğum klavye olan Rog Strix Scope II 96 Wireless öneririm. Steelseries Apex 7 TKL Ghost Edition'ı kenara ayırıp bu klavyeye geçtiğimi de belirteyim. Bu kadar bütçe de 4090 almak daha mantıklı olur, onun üstüne sistem kurulmalı. Steelseries Artctis 7'nin P+ versiyonu 4.499 TL idi dün Amazonda, hala öyle ise onu alın özellik farkı yok. Ve böyle bir sistem dizilecekse ben olsam 4090 ile birlikte OLED monitöre bütçe ayırıp gerisini ona göre dizerdim. Benden daha bilgili arkadaşlar gelecektir, benim tavsiyelerim bu şekilde.

Arkadaşlar merhaba, görseldeki sistemi almayı düşünüyorum. Sizden istediğim uyumsuz bir parça var mıdır? X parçanın yerine şu parça daha güzel olur vs. değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Parçalar aşırı pahalı olduğu için üst segment için pek yorum yapabileceğimi sanmıyorum ama ekran kartı Rtx 4090 olmalı bence hocam. Bu fiyata 4080 mantıklı değil, eğer gerçekten alınacaksa.

125-130K yapıyor burası. Monitör olarak da bu alınabilir:

@Saint Lucia ve @BerkayZ87 daha iyi bilecektir monitör konusunu. Ekipmanlar hakkında pek bilgim yok.

Apex 7 almanızı önermiyorum, onun yerine Apex Pro Wireless / Apex Pro TKL 2023 (Apex Pro TKL 2020 bile olur) veya benim elime dün ulaşan ve resmen aşık olduğum klavye olan ROG STRIX Scope II 96 Wireless öneririm. SteelSeries Apex 7 TKL Ghost Edition'ı kenara ayırıp bu klavyeye geçtiğimi de belirteyim. Bu kadar bütçe de 4090 almak daha mantıklı olur, onun üstüne sistem kurulmalı. SteelSeries Artctis 7'nin P+ versiyonu 4.499 TL idi dün Amazon'da, hala öyle ise onu alın özellik farkı yok. Ve böyle bir sistem dizilecekse ben olsam 4090 ile birlikte OLED monitöre bütçe ayırıp gerisini ona göre dizerdim. Benden daha bilgili arkadaşlar gelecektir, benim tavsiyelerim bu şekilde.

OLED müthiş bir şeyde cidden çok pahalı 30-35K'den aşağıya yok maalesef.

İşlemci tarafında oyun için alınıyorsa 7950x3D boşa masraf olur. Oyun performansı eşit 7800x3D ile ama farklı işler varsa 7950x3D alınabilir. SSD gereksiz pahalı. 2+1 TB 990 Pro fiyatına 2 TB 980 Pro koymuşlar.

Katılıyorum ama 170K'ya monitör dahil sistemde ben 30K'yı o görüntüye harcardım. Geriye kalan kısma 4090 ayrı tutularak kalan 70K'ya yeterli sistem toplanabilir düşüncesindeyim.

Apex 7 almanızı önermiyorum, onun yerine Apex Pro Wireless / Apex Pro TKL 2023 (Apex Pro TKL 2020 bile olur) veya benim elime dün ulaşan ve resmen aşık olduğum klavye olan Rog Strix Scope II 96 Wireless öneririm. Steelseries Apex 7 TKL Ghost Edition'ı kenara ayırıp bu klavyeye geçtiğimi de belirteyim. Bu kadar bütçe de 4090 almak daha mantıklı olur, onun üstüne sistem kurulmalı. Steelseries Artctis 7'nin P+ versiyonu 4.499 TL idi dün Amazonda, hala öyle ise onu alın özellik farkı yok. Ve böyle bir sistem dizilecekse ben olsam 4090 ile birlikte OLED monitöre bütçe ayırıp gerisini ona göre dizerdim. Benden daha bilgili arkadaşlar gelecektir, benim tavsiyelerim bu şekilde.
Yorumun için teşekkürler klavye ekran kartı ve monitör değiştirdim ama oled monitör düşünmüyor 4k 144 ve 360 hz 1080p alsam nasıl olur ağırlık fps oynuyorum hikaye oyunlar için 4k kullansam nasıl olur sistemi şu şekilde güncelledim

@Saint Lucia ve @BerkayZ87 daha iyi bilecektir monitör konusunu. Ekipmanlar hakkında pek bilgim yok.

30k

Uzun süre kullanmak istediğim için görselliğe çok önem verdim kartı 4090 olarak güncelledim monitör tercihi nasil

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240110_233910_Chrome.jpg
    Screenshot_20240110_233910_Chrome.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 39
Anladığım kadarıyla sadece Amazondan bakıyorsunuz ama sebebi var mıdır ? Eğer amazon değilse ben 5.2K'ya almıştım klavyeyi. Mouseta da başka seçimlere yönelebilirsiniz bence. Sosyali biraz ararsanız mouse önerileri şeklinde daha uygun ve daha kaliteli ürünler bulabilirisiniz. Bu Snow 3 baya küçük bu arada ona göre. Ben G Pro Wireless kullanıyorum, bu mouse'a bakıyordum vatanda baktığımda ise elime hiç uymadığını gördüm ona dikkat edin. Ekran kartı, Monitor, Klavye, Kulaklık konusunda biraz fikrinizi oluşturduk gibi. Diğer parçalar için tekrar konu açın bence tek tekte olsa açın ki en iyi seçime yakın bir karar çıksın.

Amazonda hepsini tek listede toplamak için yaptım parçaları farklı güvenilir ucuz yerlerden alacam şuan bilgisayarım yok telefondan tek tek sağ sola girip resim almak zor oluyor 😀mouse daha önce sensei ten kullandım memnundum fakat şimdi kablosuz modellere bakıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı