1700 TL ekran kartı önerisi

KulaCanlar

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2016
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim 1700 TL bütçem var ve Ark Survival Evolved'i medium ayarlarda 50-60-70 FPS almasını istiyorum. Bu ayarlarda önereceğiniz ekran kartı nedir ?
PC özellikler;
  • i5 işlemci
  • 300W
  • 8 GB RAM

Ve de ek olarak ben yaklaşık 1-2 bilemedin 3 ay önce PC'mi Mediamark'tan toplama aldım. Bu PC'nin ekran kartını kurusuyla birlikte götürsem indirim yaparlar mı ?

Bütçeyi aşarsam hangi ekran kartı almamı tavsiye edersiniz? GTX 1070 benim gördüğüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060'ın 970 ile 980 arasında 980'e daha yakın performansı var. Şu anda 1500 tl'nin üstünde fakat bu fiyat bir kaç hafta içinde düşecektir. Çünkü daha 2 gün önce 1200 tl'lerdeydi fiyatı.
 
R9 390X alsak iyi olmazmı (Kayıt Yapacak Buarada) iyi bir ekran kartı sölermisin içimde çok kötü bir his var yine kötü bir ekran kartı almıyım yani aldıktan sonra keşke demeyim

Bu arada W ı aşarsa bu özelliklerle. Hangi W almam lazım
 
Kayıt yapacaksan zaten AMD değil nvidia tarafından bir GPU seçmen lazım, yani biraz bekelemeli ve GTX 1060+kaliteli bir PSU alman lazım kesinlikle. Başka kartlara yönelmeni tavsiye etmem r9 390x artık eski nesil 28 NM ve çok fazla güç tüketiyor ayrıca ısınan bir kart GTX 1060 çok taze bir kart uzun süre idare edecektir seni.
 
Amd 300 serisinin ve nvidia 900 serisini unutun artık. En mantıklı seçim 1060 olacaktır. Yanına da güç kaynağı olarak cooler master rs-600 alırsan sana fazlasıyla yeter.
 
O zaman gtx 1060 alıyorum. Peki bu ekran kartı crysis 3 battlefield 4 ve black ops 3 ve de ark survival ev. De beni memnun edecek kadar grafik ve fps verecekmi ? Bu ekran kartını alınca bütün oyunları nerdeyse mid de 55-60-70 fps ve üstü alabilecekmiyim internette araştırmama göre bu ekran kartı daha düşük bi fps veriyor ama bu ekran kartını ayrıcalığı yeni nesl olması. Ben rustta en az high da ultra da deil high da 60 fps verirmi ?

Bu ekran kartı arkadaşın sölediği gibi 1200 tl ye düşebilirmiş bu benim açımdan çok iyi olur bölece ramımı felan artırabilirim

Vede konda belirtmiştim fakat kimse cevap vermedi
Şuanki ekran kartımı kutusuyla birlikte aldığım yere versem. İnidirm yaparmı ? Aynı şekilde Güç kaynağınıda ?
 
Son düzenleme:
Fps değerlerini denemeden bilemeyiz. Ama güçlü bir ekran kartı güzel sonuçlar alırsın diye düşünüyorum. Şuan ki ekran kartını Vatan gibi mağazalardan aldıysan indirim yapmazlar. Diğer mağazalarda indirim yapsalar bile en fazla 50-100 lira en fazla indirim yaparlar. Kendin satsan daha çok paraya satarsın. Bu arada kartın modeli ne? Temiz kullanıldı mı? Ekran kartı arıyorum. 2.el pek almak istemiyorum ama uygun gelir belki kartına talip olurum :).
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı