1700 TL i5-6400 için ekran kartı önerisi

apyrapyrapyr

Decapat
Katılım
3 Şubat 2019
Mesajlar
7
Merhabalar arkadaşlar, şu an kullandığım ekran kartı bozulduğu için değiştirmem gerekiyor. Başlıktaki fiyata uygun ekran kartı arıyorum. Bir de i5-6400 kullanıyorum, yeni ekran kartı darboğaza sebebiyet verir mi yazarsanız minnettar olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 alabilirsin ve kalan paraya biraz daha ekleyip sekizinci nesile geçebilirsin. Ya da direkt RX 590 alabilirsin ama darboğaz olur ileride işlemciyi yükseltmen gerekir.
 
RX 570 öneriyorum. Ayrıca konuyla alakası yok ama sizden rica etsem benim için bu bilgileri paylaşabilir misiniz? Ekran kartınızın modeli neydi, bozulma sebebi ve ne kadar kullandınız?
 
Evet genel olarak öyle diyebiliriz.
Peki teşekkür ederim bazı arkadaşlar umarım okuyorlardır mesajları çünkü onlara göre oyun oynanan kart bozulmaz, ömrü 10 yılı buluyormuş sadece mining kartları erken bozuluyormuş... Bu söyledikleriniz de onları için cevap olmuştur çünkü mining kartı alınabilir dediğimizde zararı karşılayacak mısınız gibi saçma bir şekilde savunmaya geçiyorlar örnek veriyorum o arkadaşlar için; Konu sahibi arkadaş bundan 1 ay önce kart bozulmadan satsaydı 200tl ye ve sorundan bihaber olsaydı alacak kişi 200tl ye buldum kartı alayım mı diye konu açıp, o arkadaşlar; "mining kartı değil sonuçta, çalışıyorsa testte iyi sonuç çıkarsa alabilirsin" dediği zaman aldıktan 1 ay sonra bozulsaydı acaba kendileri karşılayacaklar mıydı merak ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı