1700 TL İle Ne Alınır?

Kenarda 1700 TL'm var dolar olarak, çok pahalı olmayacak zaman geçireceğim bir şey arıyorum. Neler alabilirim sizce?
Önünüzdeki 6 ay okuyacak kitap alabilirsiniz mesela bence sizi en fazla geliştirecek ve eğlendirecek şey budur.

Pek sosyal değilim, bilgisayar ile vakit geçiriyorum ama yükseltmeye ihtiyacım yok.

Oyun almanı önerebilirim malum zam furyası var istediğin beğendiğin oyunları alabilirsin şu sıralar, eğer yoksa gamepad olabilir, eğer istersen eğitim sertifikaları alabilirsin pek hobi olmasa da hem tecrübe hem iş için faydası olur, kitap okumaktan hoşlanıyorsan tarih, bilim, felsefe, bilim kurgu, polisiye sevdiğin türe göre kitaplar alabilirsin. Enstrüman alabilirsin, neredeyse her enstrümanın eğitim videoları internette bulunuyor.

Oyun almanı önerebilirim malum zam furyası var istediğin beğendiğin oyunları alabilirsin şu sıralar, eğer yoksa gamepad olabilir, eğer istersen eğitim sertifikaları alabilirsin pek hobi olmasa da hem tecrübe hem iş için faydası olur, kitap okumaktan hoşlanıyorsan tarih, bilim, felsefe, bilim kurgu, polisiye sevdiğin türe göre kitaplar alabilirsin. Enstrüman alabilirsin, neredeyse her enstrümanın eğitim videoları internette bulunuyor.
Kemanım var, oyun bulamıyorum şu aralar hogwards legacy alacağım çıkınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı