1700 TL İle Ne Alınır?

:/ biraz pahalı mış, olsun hobi olur bana. Ayda 1 ya da 1.5 ayda 1 falan alırım.
250 TL ile 300 TL'ye de var ama onlarda aşırı kolay. Yaparken zevk almazsınız bence. İsterseniz araba legolarından devam edin gittikçe büyütürsünüz. Hem de bazı lego araçları uzaktan kumanda ile kontrol edebiliyorsunuz.

250 TL ile 300 TL'ye de var ama onlarda aşırı kolay. Yaparken zevk almazsınız bence. İsterseniz araba legolarından devam edin gittikçe büyütürsünüz. Hem de bazı lego araçları uzaktan kumanda ile kontrol edebiliyorsunuz.

Evet biliyorum, mendebur lemurdan görüyordum devasa setler alıyordu. Tabii 9000 TL'ye kadar çıkıyor onlar.

Yarın bir konu ayarlayayım forum için ben, lego seti önerisi diye en iyisi.

Kenarda 1700 TL'm var dolar olarak, çok pahalı olmayacak zaman geçireceğim bir şey arıyorum. Neler alabilirim sizce?

Bilgisayarınız varsa SSD tercih edebilirsiniz veya lüks bir mekana gidip harcayabilirsiniz veya oyun alabilirsiniz ya da kendinize kıyafet alabilirsiniz son olarak birazına oyun alın geri kalanına da bence sipariş verin güzel ziyafet çekin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı