1700 TL oyuncu klavyesi önerisi

Bütçe
1700

BabaFİngo

Decapat
Katılım
1 Temmuz 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merbahalar. Bütçem 1700 TL civarında, fazla olmayacak şekilde fiyatın üstüne çıkılabilir. Önerilerinize açığım, çok fazla araştırma yapmadım. Birkaç tane buldum klavye, linklerini bıraktım aşağıya. İnceleme videolarını vesaire izledim, içime sindi ama bilemedim de bu yüzden buraya gelip sormak istedim. RGB hastalığı olduğu için içimde, bunların da bu kadar canlı renkler sunması, puding türü tuşları olması aşırı hoşuma gitti. Fiyat performans olması ve bol RGB özelliği sunması benim için yeterli zaten, marka takıntım yoktur. Amazon'dan da birkaç klavye buldum, yabancı incelemerine baktım. Yani oradan da öneriler yapabilirsiniz.




 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yakın zamanda Gamepower'ın saber RGB blue Switch modelini aldım. Bence ışıklandırması gayet yeterli fakat biraz yay sesi var. İstersen incelemelerini izleyip ona da bir bakabilirsin.
 
Rampage gamwpower almak bıraz sacmalık olur butcenızde guzel Razer'ın klavylerınden olması lazım onlara bakabılırsın Gamenote logi de dusunulur.
 
Gamepower ve rampageden uzak durun, hele hele o paralar o marka modellere verilmez.


 
Rampage Gamepower gibi markalardan uzak durmalısınız.
arkadaşın attığı AK992 daha iyi karıştırmışım. (Attığımda AK992 miş benim beyin yakıyor ya :D)
 
Rampage gamwpower almak bıraz sacmalık olur butcenızde guzel Razer'ın klavylerınden olması lazım onlara bakabılırsın Gamenote logi de dusunulur.

Hocam yeni konu açmak yerine buradan sorayım hem konuyu açan arkadaşa da fayda olur Logitech G512 GX modeline ne diyorsunuz alınabilir mi?

3200TL bandından bakarsak.

 

Geri
Yukarı