1700 TL sistem toplama

ali bayav

Hectopat
Daha fazla  
Bi kaç gündür bu konu hakkında buradan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Aslında kasa için limitim 2000TL fakat ben bunu minimum tutmaya calısıyorum. Kendim teknobiyotik'ten bi kaç parça topladım size buradan uygun olup olmayacagını fikirlerinizi almayı düşünüyorum. İlk kez böyle bir şey deniyorum deneyimsizim acıkcası. O yüzden kusurlarımı söylerseniz sevinirim. Yardımcı olacak, olan her arkadaşıma şimdiden çok minnettarım.
Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: Amd Fx-Serıes X4 860K (3.7Ghz)4Mb 95W Fm2+ 904Pin 28Nm - Online Alışveriş - Netsiparis.Com (263,47 TL)

sistem.jpg

İşlemci sinerjide olmadığından ayrı bir siteden dahil ettim. Toplamda 1545,19 TL tutuyor. Kalan bütçeyle monitör klavye ve mouse alabilirsin veya elinde monitör klavye ve mouse zaten varsa biraz daha iyi bir ekran kartı ekleriz. Tercih senin. Ben de aynı sistemi almak istiyorum ama bütçe yok şuan. Sen almakta kararlıysan bunu alabilirsin :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı