1700 TL'ye Dağ Bisikleti Önerisi

Ben @hasan2626'ın eklediği Ghost'u öneririm. Ama Ghost'a vereceğin para ile önereceğim bisikleti almanı tavsiye ederim. Pazarlık ile büyük ihtimalle 1700 TL ye alırsın. Ve en azından verdiğin paraya deyecek bir bisiklet olur. Kullanım alanı dirt jump ama vites yapısı olduğundan uzun yol ve dağlık sert alanlarda da kullanabilirsin. Zaten 130mm'lik maşası da mevcut ve çok temiz kullanılmış. İlerleyen zamanlar da olur da dirt jump yönelmek istersen vites yapısını tamamen kaldırıp bir gergi ile işi de çözersin.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
 
öncelikle kusura bakmayın geç cevabım için bütçemdeki parayla fotoğraf makinası aldım:cool:şimdide yavaş yavaş kendim toplamayı düşünüyorum :ROFL:
eğer zamanın ve paran varsa sana önerim kaliteli ve garantili kadro al yavaş yavaş topla hem kullanırken daha çok zevk alırsın ve daha iyi sahiplenirsin .
bende öyle düşünüyorum :mutlu:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı