17000 TL Gaming Laptop Önerisi

Ha öyle mi? Çünkü geçen günlerde arkaşadıma bu bütçelerde indirimde HP Victus RTX 3060'lı bir laptop aldım. Ama siz iyisini bilirsiniz 🤣

Bahsettiğiniz cihaz daha önce 19999 altına düşmedi diye biliyorum, nereden aldınız? Acaba? Bir de yine bahsettiğiniz cihazdaki kart Max Q model yani yüksek güç tüketimi olan bir 3050/ti yakın performans verebilir.
 
Dostlar maksimum 17000 TL civarında bir laptop arıyorum. 16 GB RAM, 512 GB SSD olursa çok iyi olur. Valorant, CS:GO, LoL gibi Online oyunları ve The Witcher 3, RDR 2, Elden Ring gibi açık dünya oyunlarını düşük-orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bazı araştırmalar yaptım fakat çoğu modelde yazılımsal sıkıntılar olduğunu öğrendim. Öyle ölümcül derecede ısınmayacak ve sürekli arıza çıkarmayacak bir model öneriniz var mıdır?

Merhaba laptop istedigini belirmissin ama tavsiye vermek istiyorum laptoplarin 2 3 sene sonra bataryalari bozulabiliyor kasa gibi olmadigi icin her bilgisayarciya götüremiyorsun, yani sana tavsiyem oyun odakli aliyorsan masaüstü alabiliirsin. Laptop istiyorsansa sunu önerebilirim Amazon.de bütceni biraz asiyor ama seni 4 5 sene götürür en az (bakimlarini yaptirirsan)
 
Arada kaynadı galiba benim önerim hala eski kasa Nitro önerenler var bu çok daha iyi olacaktır.

 
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dostlar. Dediğiniz gibi inceledim ve Acer Nitro 5 almaya karar verdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı