MediaMarkt 1799TL'den satıyor. Geçen ay şans eseri metrogarden mağazasında siyah rengini bulup 1299TL'ye almıştım.
Birkaç gün önce Online mağazadan 1350TL'ye mavi rengini satın alabildim hocam.
MediaMarkt 1799TL'den satıyor. Geçen ay şans eseri metrogarden mağazasında siyah rengini bulup 1299TL'ye almıştım.
Teşekkürler yarın bakacağım vatanaEğer İstanbul'da oturuyosanız ve gidip alabilirim diyorsanız mağazada stoklarda var.
PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Playstation 5 kablosuz kol en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Playstation 5 kablosuz kol en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com
SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Starlight Blue fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Starlight Blue en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Starlight Blue fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Starlight Blue en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Nova Pink fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Nova Pink en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Nova Pink fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Nova Pink en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Galactic Purple fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Galactic Purple en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Galactic Purple fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Galactic Purple en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Teşekkürler yarın bakacağım vatana.
O da bitmişPembesi hariç hepsi tükenmiş.
O da bitmiş. Sony PS5 DualSense Wir. Controller/EAS | Oyun Konsolu | Elektronik | Beko Türkiye Beko da bazı mağazalar da var gözüküyor, yarın arayıp soracağım.
O da bitmiş. Sony PS5 DualSense Wir. Controller/EAS | Oyun Konsolu | Elektronik | Beko Türkiye Beko da bazı mağazalar da var gözüküyor, yarın arayıp soracağım.
jahaspogkasşgla muhtemelen bana da yaşanacak olan bu..Beko'dan PS5 alacaktım internet sitesinde 13.099 TL olarak gözüküyordu. Mağaza 22 bin TL fiyat çekti.
Jahaspogkasşgla muhtemelen bana da yaşanacak olan bu.
Bir daha o kadar ucuza bulamayacağım gibi... 1700 bandını çok ararım gibi sonradan..Sonrasında çok arayan oldu herhalde fiyatları 18-19K'ya çektiler.
Bir daha o kadar ucuza bulamayacağım gibi... 1700 bandını çok ararım gibi sonradan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.