1750$-2250$ sistem toplama

Bütçe
1750$-2250$

Tehanu

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım bilgisayar toplamak istiyor . Monitör , klavye ve mouse dahil olacak. Yardımcı olursanız sevinirim, bütçesi 1750$-2250$. (ABD'de yaşıyor ona göre yardımcı olursanız mutlu olurum) Bilgisayarı edit işi için de kullanacak bu konuda cahilim ona göre önerebilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.
ibuypower ve pcpartspicker adlı sitelerden önerirseniz mutlu olurum.

Son düzenleme:
Oranın piyasasına ve bütçesine göre Türkiye'de sistem toplamak mantıksız olur. Buradaki piyasa belli sonuçta. Burada birisi herhangi bir ekran kartı önerir ABD'de ondan daha iyisi vardır ucuza.

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım bilgisayar toplamak istiyor. Monitör, klavye ve mouse dahil olacak. Yardımcı olursanız sevinirim, bütçesi 1750$-2250$. (ABD'de yaşıyor ona göre yardımcı olursanız mutlu olurum) bilgisayarı edit işi için de kullanacak bu konuda cahilim ona göre önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
@fatihylmzz

ABD'de de bir dünya teknoloji forumu var ayrıca çok iyi indirimler oluyor, takip siteleri var bu indirimleri. Bizim bir şey dememiz saçma olur.

Hocam ibuypower ve pcpartspicker adlı sitelerden bakabilir misiniz müsaitseniz?

Ufaktan bir baktım ama o iki sitede bile ekran kartı yok. Erken ödeme sistemiyle satıyor. Diğer sitede de stok yok yine.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    62,5 KB · Görüntüleme: 52

Umarım faydalı olmuşumdur.

Klavye mouse monitör işine çok bir şey diyemem, bunlara 400 dolar ayırarak bir sistem bakarım.

Umarım faydalı olmuşumdur.

Klavye için 230 dolar çok değil mi? Bütçenin bir 1/10'u klavyeye gidiyor. Bence daha uygun bir klavye olabilir.

Ayrıca sürekli düşük bütçeli sistem toplamaktan bu bütçe şu an bana çok farklı geliyor. :D

Klavye mouse monitör işine çok bir şey diyemem, bunlara 400 dolar ayırarak bir sistem bakarım.

Klavye için 230 dolar çok değil mi? Bütçenin bir 1/10'u klavyeye gidiyor. Bence daha uygun bir klavye olabilir.

Ayrıca sürekli düşük bütçeli sistem toplamaktan bu bütçe şu an bana çok farklı geliyor. :D
Hocam teşekkürler 6-8 saat içinde bir sistem yazarsanız çok mutlu olurum. Bu kadar ısrar ettim ama üzgünüm rahatsız edici olduysam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı