1750$-2250$ sistem toplama

Bütçe
1750$-2250$
Amazon Amerika üzerinden önerebilir miyiz?

Klavye mouse monitör işine çok bir şey diyemem, bunlara 400 dolar ayırarak bir sistem bakarım.

Klavye için 230 dolar çok değil mi? Bütçenin bir 1/10'u klavyeye gidiyor. Bence daha uygun bir klavye olabilir.

Ayrıca sürekli düşük bütçeli sistem toplamaktan bu bütçe şu an bana çok farklı geliyor. :D
Hocam şuan 4000 TL'ye yapılan sisteme 400TL'lik klavye almak kadar doğal. Ayrıca klavyeden kıssamda sistemde yükseltme yapamayacağımı gördüğüm için bütçe dahilinde üst seviye bir klavye tercih ettim arkadaş isterse daha düşük bütçeli klavyelere bakabilir her yönüyle çok çok iyi olmasından ötürü önerdim.

Hocam teşekkürler 6-8 saat içinde bir sistem yazarsanız çok mutlu olurum. Bu kadar ısrar ettim ama üzgünüm rahatsız edici olduysam.

Biraz kurcaladım ve site diyor ki haftaya 11. nesil Intel gelecek ama daha performansları belli değil. 10. nesil de alınabilir ama 11. nesil de beklenebilir.

Intel Z590 Gaming PC: iBUYPOWER® bu sistem iyidir bence. Tabii yine tercih size kalmış. Kalan parayla da monitör klavye mouse alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı