Bakımını yapmamış gibi çünkü sıcaklık eğrisi çok ani artmış. RX 570 series yazması kafamı karıştırdı. RX 580 kullanan birine sormak lazım her kartta öyle mi yazıyor diye.Dostum adamın attığı test bu.
Bakımını yapmamış gibi çünkü sıcaklık eğrisi çok ani artmış. RX 570 series yazması kafamı karıştırdı. RX 580 kullanan birine sormak lazım her kartta öyle mi yazıyor diye.Dostum adamın attığı test bu.
Bence de öyle vram en çok sıkıntı çektiğim konu.
Dostum adamın attığı test bu.
Test.
Attığın video RX 580'e ait değil, 2000MHZ bellek hızına sahip RX580. Ayrıca sıcaklıklar ile gösterilen fan hızı doğru ise kart aşırı bakımsız kalmış.
Kart 580 dostum etiketi vs attı adam.Bakımını yapmamış gibi çünkü sıcaklık eğrisi çok ani artmış. RX 570 series yazması kafamı karıştırdı. RX 580 kullanan birine sormak lazım her kartta öyle mi yazıyor diye.
Biraz daha pazarlık yapıp alınabilir, minning yapılıp yapılmadığını satıcının dürüstlüğü artık, zaten az buz belli eder kart kendini. GTX 1060 6 GB'lara da bakabilirsin
İptal mi etsem tüh be güzele benziyodu kartta.Kankam 78/79 biraz tık fazla gibi.
Termal macun yenilesen o kadar ısınmaz, bakımını yapmamış bence. O kolay iş. Asıl önemli olan orada neden RX 570 series yazdığı.İptal mi etsem tüh be güzele benziyodu kartta.
Net iptal et.İptal mi etsem tüh be güzele benziyodu kartta.
Hocam kart rx 580 üstndeki kartın üstündeki etiketleri vs gösterdi.Attığın video RX 580'e ait değil, 2000MHZ bellek hızına sahip RX580. Ayrıca sıcaklıklar ile gösterilen fan hızı doğru ise kart aşırı bakımsız kalmış.
Bizim ne zaman yüzümüz güldü ki.Net iptal et.
Elimde RX 570 var furmarkta RX 480 yazıyor. Bu şekilde elimden 4 kart geçti 3ünde RX 480 yazıyordu.Termal macun yenilesen o kadar ısınmaz, bakımını yapmamış bence. O kolay iş. Asıl önemli olan orada neden RX 570 series yazdığı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.