Adam eski driver kullanıyormuş driveri güncelleyip tekrar test yaptı.8000 değil 800. Normalde 1300 civarı olması lazım arkadaşın attığı videodaki gibi. Sıcaklıktan dolayı hız düşürdüğü belli kartın.
Hocam driver güncellemesi yapıp tekrar test geldi.8000 değil 800, benim tavsiyem arkadaş video şeklinde kartı MSI Afterburner üzerinden göstersin.
AMD'nin kendi Adrenalin yazılımı da olabilir, kartı öncelikle tespit etmiş oluruz.
Eki Görüntüle 1548649
Kanka bidaha kontrol eder misin?Ve bakımsız bir kart için 1750TL çok...
Adam eski driver kullanıyormuş driveri güncelleyip tekrar test yaptı.
Hocam driver güncellemesi yapıp tekrar test geldi.
Kanka bidaha kontrol eder misin?
Benim de kafama yattı gibi güncellerken resim attı.Böyle görünce bak bi fikrim değişti gibi oldu bak.
Tamamdır şimdi güzel gibi gözüküyor.Adam eski driver kullanıyormuş driveri güncelleyip tekrar test yaptı.
Haaa ama kanka bak bir şey fark ettim furmarkın üst kısmında 1280x720 ve %0 MSAA yazıyor.Tamamdır şimdi güzel gibi gözüküyor.
Daha iyi olduğundan mı, mining riskininden dolayı mı? 8 GB VRAM kapasitesi cezbetti beni.
Hocam 1060LARI istediğim fiyat bandında Ankara"da bulamadım.
Evet 720p ile yapıyor testi. 1080p'de yapınca kaç FPS çıkıyormuş sordun mu?Haaa ama kanka bak bir şey fark ettim furmarkın üst kısmında 1280x720 ve %0 MSAA yazıyor.
Bence bizi düdüklemeye çalışıyor.Evet 720p ile yapıyor testi. 1080p'de yapınca kaç FPS çıkıyormuş sordun mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.