1750 TL- 2000 TL Telefon önerisi

Zenfone 6'nın ekranı fazla büyük. Phablet dediğimiz telefon/tablet karışımı boyut olarak.
Çok teşekkür ederim . İnceleme fırsatı bulduğumda detaylı olarak boyutlarına vs. bakacağım . Aslında Zenfone 6 bana daha iyi olur gibi geliyor zira ellerim büyük . Ama elime almadan bilemem . Tekrar teşekkürler arkadaşlar .
 
O bütçeye G3 yada Z2 alabilirsin. Asus'un telefonları iyi fakat yinede bu söylediğim telefonlarla arasındaki farkı kendi elinle incelersen farkedersin. Hem bu iki cihazıda bütçenin altında bir fiyatla bulabilirsin.
 
Kardeşim sen kötü yorumlara bakma şuan 30 dakikadır oyun oynuyorum 100 den 94 e düştü. İntel işlemcisi ile ısınması olanaksız. Ve telefonun şarjı %60 dan aşağıya zor iniyo mesela şuan %6 şarj 30 40 dk arası indi %60 'ın altında %6 şarj 1 saatte iniyor. Yüzdelere bakmayacaksın sen toplam kac saatte bitiyo ona bak lise 4 üm okul başladığında aldım o kadar kullandım sarj hala ginu rahat kurtarıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı