1750 TL telefon önerisi

S6 alabilirsin ama batarya performansı olarak seni memnun etmeyebilir. Batarya senin için önemliyse NOTE 4 ve Z5 Compact alabilirsin.
Aynen s6 da aynı fiyata çok iyi bir şeçenek. Burda ekran büyüklüğü işin içine giriyor s6'nın pili daha az dayanıyor ama arada fazla bir fark yok. Eğer ekran büyük olsun istenirse note 4, ama bu önemli değilse s6 alın. S6 da bide eksi olarak SD kart girişi olmayışı ve pilinin çıkmaması var. Ha bide Note 4 dayanıklı bir telefon note 5 ve s6 dan çok daha dayanıklı.
 
S6'da NOTE 4 kadar dayanıklı bir telefondur. Hafıza kartı desteği olmaması ciddiye alınacak bir durum değil. 32 GB dahili hafıza ile geliyor.
S6 çok ince bir kasa ve ince ekran çerçevesine sahip buda yandan aldığı darbelerin ekrana vs daha fazla zarar gelmesine sebep oluyor. Araştırırsanız görebilirsiniz. Hafızada tamamen kullanım şekliyle ilgili 1 dakikalın bir 4k video ortalama 500MB boyutunda. Eğer video çeken bir kişiyseniz hafızayı çok rahat doldurursunuz. Yada telefona film atıp izleyen bir kullanıcıysanız vs birçok kullanım senaryosu var benim için 32 gb çok yetersiz mesela.
 
Kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir durum. Hafıza sorunu yok. Kasa kalitesi de gayet sağlamdır.
Kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir durum diyorsun sonrada hafıza sorunu yok diyorsun. :) İşte hafıza sorunu diye birşey yok kullanım şekli var. :) Kasa kelinlikle çok kaliteli malzemeden üretilmiş ele alıncada anlaşılıyor zaten. Ama kalite ile dayanıklılık farklı. Çerçeve ince kasa ince darbelerin etkiside daha fazla. Ama note 4'te çerçeve kalın ve plastik malzemeler sayesinde darbelerin etkisi azalıyor.
 
LG G4 iyi bir seçim olur. Alternatif olarak Note 4 düşünebilirsin.
LG G4 note 4'ten bazı konularda çok daha iyidir. Kamera ve ekran olarak daha iyidir mesela. Hatta arayüz hızı olarak daha düşük işlemci olmasına rahmen çok daha hızlı çalıştığı söyleniyor denemediğimden bilemiyorum. Eksi yanları pili kullanınca aşırı hızlı düşer 4 k video kaydında özellikle çok hızlı düştüğü söyleniyor. Bide kalemi yok. :D Ama fiyatı ile rakipsizdir G4.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı