1750 TL telefon önerisi

Steve McQueen

Kilopat
Katılım
15 Temmuz 2014
Mesajlar
263
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Bir yakınım için akıllı telefon arıyorum. Net bir bütçe yok. Kullanım amacına uygun bir telefon aradığımız için bütçe kısmını en sona sakladık. Telefondan beklentilere gelecek olursak :

- İyi bir kameraya sahip olmalı.
- Batarya süresi uzun olmalı.
- 4.5 G uyumlu olmalı.
- Dayanıklı, kaliteli, kronik sorunları olmayan bir telefon olmalı.
- Bayan öğretmen tarafından kullanılacağı için şık bir telefon olmalı.
- Uzun yıllar kullanılacak ve üzmeyecek bir telefon olmalı.

Bu beklentilere uygun 750 TL'den 1750 TL'ye kadar her türlü öneriye açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu kullanacak olan kişi bol bol fotoğraf çeken birisi olduğu için G4'ün bataryası ne kadar dayanır bilemiyorum. Batarya ve kamera ikilisi iyi olduktan gerisi pek mühim değil. Asus Zenfone Max bu konuda nasıl olur acaba? Kamerası ve bataryası ile ön plana çıkan bir telefon aslında. @Asya Ay
 
Batarya ve kamera olarak gayet iyi lakin işlemcisi giriş seviyesinde bulunuyor. Fiyatı düşürmeyi düşünüyorsanız o bütçede Lenovo Vibe P1'de alternatifiniz olabilir.
 
Şık telefon denince bu aralar aklıma hep Samsung Galaxy A 2016 serisi geliyor :D Galaxy A7 2016 (A710)'yı incelemenizi tavsiye ederim hem şık hemde bataryası dayanıklı bir telefon. A8'e veya A5'e de bakabilirsiniz. Fiyatları dediğiniz aralıkta geziyor. İthalatçı garantililer 200-300 TL daha ucuza alınabilir
GalaxyA2016_A7_Main.jpg
 
Şık telefon denince bu aralar aklıma hep Samsung Galaxy A 2016 serisi geliyor :D Galaxy A7 2016 (A710)'yı incelemenizi tavsiye ederim hem şık hemde bataryası dayanıklı bir telefon. A8'e veya A5'e de bakabilirsiniz. Fiyatları dediğiniz aralıkta geziyor.
GalaxyA2016_A7_Main.jpg
Genel olarak Samsung'un tasarımlarını beğenmiyorum fakat A serisi gerçekten çok güzel tasarlanmış. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı