1750 TL PC Toplama

xlgamer

Hectopat
Merhaba ben öğrenciyim ve imkanlarım çok kısıtlı, bana PUBG'yi ekran ölçeği 100, gerisi çok düşükte 60 (minimum 50) FPS'de oynatabilecek PC önerebilir misiniz? Bütçe maksimum 1750 TL.

Buyur. Yalnız söylemeden geçemeyeceğim minimum 50 fps diye bir dünya yok hele hele PUBG de hiç yok. Ama ortalama 60 fps alacağını düşünüyorum.
upload_2018-2-21_19-36-28.png

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur. Yalnız söylemeden geçemeyeceğim minimum 50 fps diye bir dünya yok hele hele PUBG de hiç yok. Ama ortalama 60 fps alacağını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 283285
Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstanbul'da mağazaları yok mu? Elden almayı tercih ederim

Ürünleri depodan temin ettikleri için mağazaları bulunmuyor. Bu fiyata alabileceğiniz pek alternatif de yok zaten. Site güvenilirdir almanızda bir sakınca yok.
Sitenin güven konusunda hiçbir sıkıntısı yoktur. Fakat piyasadan tek tek parça toplarsanız, daha uygun fiyatlarla sisteminizi toplayabilirsiniz.

Dilerseniz ikinci el ve sıfır karışık olarak bir sistem dizebilirim. PUBG oyununu çok yüksek ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabileceğiniz Xeon + GTX 970 bir sistem. Hatta zorlarsam SSD bile ekleyebilirim. :)
Usta bana toplama imkanın nedir? Sırf senin için üye oldum abi. 1500-2000 arası en uygun lazım bana pubg için ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı