Buyur. Yalnız söylemeden geçemeyeceğim minimum 50 fps diye bir dünya yok hele hele PUBG de hiç yok. Ama ortalama 60 fps alacağını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 283285
Kaynak:
Ürünleri depodan temin ettikleri için mağazaları bulunmuyor. Bu fiyata alabileceğiniz pek alternatif de yok zaten. Site güvenilirdir almanızda bir sakınca yok.İstanbul'da mağazaları yok mu? Elden almayı tercih ederim
Sitenin güven konusunda hiçbir sıkıntısı yoktur. Fakat piyasadan tek tek parça toplarsanız, daha uygun fiyatlarla sisteminizi toplayabilirsiniz.Ürünleri depodan temin ettikleri için mağazaları bulunmuyor. Bu fiyata alabileceğiniz pek alternatif de yok zaten. Site güvenilirdir almanızda bir sakınca yok.
Usta bana toplama imkanın nedir? Sırf senin için üye oldum abi. 1500-2000 arası en uygun lazım bana pubg için ?Dilerseniz ikinci el ve sıfır karışık olarak bir sistem dizebilirim. PUBG oyununu çok yüksek ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabileceğiniz Xeon + GTX 970 bir sistem. Hatta zorlarsam SSD bile ekleyebilirim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.