17cm el için Palm Grip mouse önerisi

Bütçe
800-900

dezy

Decapat
Daha fazla  
Elim küçük uzunluğu 17cm eni 8cm. Şu anlık Glorious Model D almayı düşünüyorum, önerilerinizi söylerseniz sevinirim.

Glorious Model D büyük bir mouse. Eliniz küçükse uygun olmayacaktır:

Peki model o elime uyar mı?

Peki başka öneriniz var mı hocam yoksa yarın bunu alacağım.
Şu anda f/p olarak önerilebilecek bu model de var ancak Steelseries mouse'larda kronik tekerlek sorunu olduğu için uzun kullanımda sorun çıkarma ihtimali var. ROG Keris'te kutu içinden yedek switch ve yedek skatez de çıktığı için tutuş konusunda rahat ettiğiniz sürece her türlü daha mantıklı tercih olacaktır.

Şu anda F/P olarak önerilebilecek bu model de var ancak SteelSeries Mouse'larda kronik tekerlek sorunu olduğu için uzun kullanımda sorun çıkarma ihtimali var. ROG Keris'te kutu içinden yedek Switch ve yedek skatez de çıktığı için tutuş konusunda rahat ettiğiniz sürece her türlü daha mantıklı tercih olacaktır.

Hocam illa 600-700TL olmasına gerek yok 1000TL'ye kadar çıkabilirim.

Hocam illa 600-700TL olmasına gerek yok 1000TL'ye kadar çıkabilirim.
Dün akşam İncehesap Gaming Gecesi'nde Deathadder V2 Pro 1100 liraya düşmüştü, o alınabilirdi. Önerdiğim modellerin üstüne ara fiyatlarda kalite farkını karşılayacak ürün olduğunu düşünmüyorum. Kablosuz olsun derseniz G305 bakabilirsiniz.

Dün akşam İncehesap Gaming gecesi'nde DeathAdder V2 Pro 1100 liraya düşmüştü, o alınabilirdi. Önerdiğim modellerin üstüne ara fiyatlarda kalite farkını karşılayacak ürün olduğunu düşünmüyorum. Kablosuz olsun derseniz G305 bakabilirsiniz.

Razer DeathAdder V2 Mini alınır mı? Hocam?​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı