[+18] Alkol Alıyor Musunuz?

İçkinin zararlı olduğunu benden çok biliyorsunuzdur. Ben daha yakın zamanda başıma gelen olayı anlatacağım. Mezuniyet yapıldı falan lise bitiyor işte. Sınırsız alkol ayarlandı, ben gelmeyecektim içkinin parasını ödememek için neyse ben daha az para verdim zaten sınırsız içki dedikleri içecekler de dahildi (ne kadar da inandırıcı :) ). Her neyse herkes içiyor ben içmiyorum sigara falan takılıyorum öyle. Bir tane arkadaş şey sordu "mezuniyete özel mi içmiyorsun?". Yani nasıl bir mantık. Benim yerimde başkası olacak normalde tiryaki olacak ama mezuniyete özel içmeyecek üstelik herkes içerken bir de sınırsız olacak. Yani anlamadım arkadaşın mantığı biri açıklarsa çok makbule geçer gerçekten normalde içen adam özel bir gün diye herkesin içmesine rağmen neden içmesin :D. Ben normalde içmiyorum nedenlerini benden daha iyi biliyorsunuz bir de orada artık dillendirmek için mi böyle bir soru sordu, neden sordu hangi bilim dalı ilgileniyorsa cevaplayabilir mi acaba? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı