18 bin TL'ye sistem toplama önerisi

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba. Şimdi benim için 2 seçenek var. Yakın zamanda akrabamın gelme ihtimali var o yüzden pahalı sıfır bir PC alabilirim ya da gelmez ve kendi paramla 5000-6000 TL 2. el bir PC alırım. Bu iki ihtimal içinde öneri istiyorum. İlk bilgisayar sıfırdan gidip mağazada toplayabileceğim bir mağazadan maksimum 18000 TL fiyatla oyun bilgisayarı diğeri de Bursa içi 2. el maksimum 6000 TL bir oyun bilgisayarı. Oynayacağım oyunlar maksimum Forza 4, 5 ve GTA V grafiğinde oyunlar. Photoshop ve After Effects falan kullanacağım. Bunlara göre öneri verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa Monitör 17.999 TL yapıyor toplam.
Hocam hepsiburada trendyol gibi yerlerden bilgisayar alacağımı düşünmüyorum direkt mağazaya gidip alacağım sinerji gibi bilgisayar mağazalarından atabilirseniz sevinirim. Monitör olarak ta buldum bir tane attığınız şehir dışı kalıyor çünkü.

Büyük ihtimal bunu alırım.

Hocam güzelmiş ama incehesapın mağazası yok büyük ihtimalle mağazası olan sitelerden öneri yapmanız daha güzel olur gidip almak istiyorum çünkü kartla falan alma ihtimalim yok. İstanbul mağazası olan yerlerden de olur bursa mağazası olan yerlerden de olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı