+18 ifşa videosu nasıl kaldırtılır?

Maalesef kötü bir durum başımıza geldi. 3 yıllık bir sevgilim vardı, 4 ay önce ayrıldık. İlişki videomuz ifşa sitelerinde yayılmış. Bunu yayan kişi iCloud hesabıma erişim varmış. Bilgilerimi güncelledim, artık erişimi yok. Ama eski kız arkadaşım bana sinirli; videonun yayıldığını bile ondan öğrendim. Benim yaydığımı sanıyor. İkimizin de yüzü görünüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? iCloud'uma giren şahsı dava etmek ve ifşa sitelerinden görüntüleri kaldırtmak istiyorum. Savcılığa tek başıma şikayet yapsam yeterli olur mu, yoksa avukatla şikayetçi olmak daha mı iyi olur?

İlişkinizi videoya alıyorsanız sizde daha çok sorun var gibi😂 hele hele 4 aya ayrılacak sevgililer ilişkiye rahatça giriyor.

Profil fotoğrafında joker var, profil sıınırlı be dostum. Dediğin şeyin de olması çok zor. Gidip wattpad okuyup mu geliyorsunuz buralara? Yaşının pek büyük olduğunu sanmıyorum bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlişkinizi videoya alıyorsanız sizde daha çok sorun var gibi😂 hele hele 4 aya ayrılacak sevgililer ilişkiye rahatça giriyor.

Profil fotoğrafında joker var, profil sıınırlı be dostum. Dediğin şeyin de olması çok zor. Gidip wattpad okuyup mu geliyorsunuz buralara? Yaşının pek büyük olduğunu sanmıyorum bile.

Videoya alınması normal insanlar yapmayı seviyor. Niye konunun troll olduğunu düşündün? Kaçırdım o kısmı.

4 aya ayrılma değil. 3 yıllık ilişki, 4 ay önce ayrılmışlar.

Aga çok abarttın. Şu anda dışarı bilinçli tecrübeli şekilde çıksan 1 saat sürmez sex partneri bulursun. Sen niye benim annem babamı karıştırdın şu an köylü müsün?

İnsanlar için bu tarz şeyler normalleşiyor kaçıncı yüzyıla gelmişiz teknoloji çağındayız vs vs.

Ülkemiz Müslüman çoğunluklu olsa da laik bir ülke. Herkes sadece evlendiği kişiyle sex yapmıyor.

Pazar günü gece adliye sarayına gidip ifade veriyor ve ardından hemen daha soruşturma bile açılmadan erişim engeli getiriliyor. Millet de saf bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor, yazık 😄

Pazar günü gece adliye sarayına gidip ifade veriyor ve ardından hemen daha soruşturma bile açılmadan erişim engeli getiriliyor. Millet de saf bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor, yazık 😄

Nöbetçi savcılar oluyor ya hani :) normalde bugün gitmeyi düşünüyordum avukat ile şikayetçi olacaktım ama konuda ki arkadaşların tavsiyesi üzerine dün akşam gittim 😃ifade tutanağını atsam cevap bile vermeyeceksin troll konu açtığım zaman elime bir şey gelmeyecek neyse umarım bir gün başınıza böyle bir olay gelmez çok kötü bir durum çünkü.

Çok geçmiş olsun hocam. Hepimiz iCloud kullanıyoruz nasıl oldu bu güvenlik açığı merak ediyorum. Bilsek ona göre önlemimizi alsak. Biz hep en güvebilir Apple derdik.

Bana gelen mailler var ama ben pek maillere girmediğim için bir şey görmedim dikkat etmedim bunu yapan çevremden biri belli şüphelendiğim birileri var ama kimseyi suçlayamam elimde kanıt olmadan.

Bana gelen mailler var ama ben pek maillere girmediğim için bir şey görmedim dikkat etmedim bunu yapan çevremden biri belli şüphelendiğim birileri var ama kimseyi suçlayamam elimde kanıt olmadan.
Çevrenden biri olduğunu anlıyorum ama iCloud'a nasıl giriyor ben oradasındayım. Senin benim gibi insanların erişebileceği bir yer değil Apple diye düşünüyorum.

4 aya ayrılacak tamam canım 😂

Çevrenden biri olduğunu anlıyorum ama ICloud'a nasıl giriyor ben oradasındayım. Senin benim gibi insanların erişebileceği bir yer değil Apple diye düşünüyorum.

Anlık olarak telefonuma erişime sahip olan biride olabilir bakalım artık kim olduğu ortaya çıksın yasal olarak ne yapabiliyorsam yapacağım.

@RedStrawberry Nöbetçi savcı öncelikli olaylara bakıp karar vermek için orada, önüne gelen şikayete bakmaz ama sen sallamaya devam et. İfade verir vermez "nöbetçi" hakim de soruşturma başlatıp erişim engeli getirir ya zaten. Bunlar birkaç saatte olacak şeyler değil ama sen devam et kardeşim hikayene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı