+18 ifşa videosu nasıl kaldırtılır?

@RedStrawberry Nöbetçi savcı öncelikli olaylara bakıp karar vermek için orada, önüne gelen şikayete bakmaz ama sen sallamaya devam et. İfade verir vermez "nöbetçi" hakim de soruşturma başlatıp erişim engeli getirir ya zaten. Bunlar birkaç saatte olacak şeyler değil ama sen devam et kardeşim hikayene.
Konu sahibi troll yapiyor olma ihtinali aklima geldi ama hesabina baktigimizda 5 senelik adam. Eger boyle sacma bir sey uydurduysa helal olsun ama oyle oldugunu sanmiyorum. (Uydurduysa bile boyle bir seyi yasayan birine yardim eder belki 🙂)

Konu sahibi troll yapiyor olma ihtinali aklima geldi ama hesabina baktigimizda 5 senelik adam. Eger boyle saçma bir şey uydurduysa helal olsun ama oyle oldugunu sanmiyorum. (uydurduysa bile boyle bir seyi yasayan birine yardim eder belki 🙂)

Bende aynı şeyi düşündüm ne yalan söyleyim. Belki kendi yaptı da kendi kendini aklıyor böyle. Ne bilelim. Eski hesap, illa forumdan tanıdığı vardır vs diye düşünüyorum bende.

Aslında hiç zor değil devletin işine gelmiyor.

O kişiyi bulursunda işte bir amcan bir dayın varsa.

Devletin işine gelmiyor değil cidden bulamiyorlar bu işlerle uğraşan insanlar genelde yurt dışı IP kullanır ve sürekli IP değiştiriyor son bıraktığı IP adresi büyük ihtimalle Fransa'da ondan sonrası kesik.

Bundan sonra silemezsin oradan başka yere yayılır oradan başka yere dijital ayak izi artık geçmiş olsun.
Telegram düşerse daha da sıkıntı.
Arkadaşın moralini bozmak istemem ama muhtemelen telegramlara düşmüştür diye düşünüyorum çünkü kendisi 1 hafta geç farketmiş. O 1 hafta da izleyenlerin yarısı indirmiştir oradan da telegram ve benzeri kanallara gitmiştir. Ki eğer ki telegrama gittiyse asla silinmez o video.

Aga çok abarttın. Şu anda dışarı bilinçli tecrübeli şekilde çıksan 1 saat sürmez sex partneri bulursun. Sen niye benim annem babamı karıştırdın şu an köylü müsün?

İnsanlar için bu tarz şeyler normalleşiyor kaçıncı yüzyıla gelmişiz teknoloji çağındayız vs vs.

Ülkemiz Müslüman çoğunluklu olsa da laik bir ülke. Herkes sadece evlendiği kişiyle sex yapmıyor.

Laiklikle sex in bağlantısı nedir dostum? Müslüman bile değilim ve cümlede ayrı olarak bekirttim. Devir elektronik, teknoloji devri olunca sex neden normalleşsin?

Sorun senin normalleştirmen, asla normal değil videoya almak falan ne tür sapıksınız?

İnsanlar için bu tarz şeylerin normalleşmesi normal olduğu anlamına gelmez. Ben sana kadın öldürmeyide fazla destekleyen bulurum? Bunlar normalleştirince iyi bir şey mi oldu? Hayır.

Anne babanı karıştırmam senin herkesin video çekmesine nırmak demen. Onlarda yapıyor çekiyor mu videoya? Hayır.

Sorun senin normalleştirmen, asla normal değil videoya almak falan ne tür sapıksınız?
Sapıklık denmez daha çok fantezi. Fakat bunu yapanların çoğunluğu bundan hoşlandığından yapıyor veya internete atıp millete izletmek için ve evet sırf internete atınca bile bundan zevk alanları var bunların. Yani fantezi ile sapıklık aynı şey değil. Hoşlarına gidiyor ve zevk alıyorlar. Keşke internete böyle şeyler atılmasa da herkes kendince bunları yapsa ve gizliliğe önem verseler. Ha ayrıca genelde böyle videoya çekenlere bir terim daha varda forumda söylemek yasak mı bunu bilmiyorum siz anladınız onu.

En azından kızı ikna etmişsin bu da bir şeydir. Bir nebze olsun rahatlamışsındır en azından kız inanmış belli ki senin yapmadığına yoksa ikna olup gelmezdi. Gelişmelerden haberdar et muhakkak merakta bırakma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı