18 TL'ye Satılan Red Dead Redemption 2

RDR 2 kırılmadığı için normal. Torrent'i doğru şekilde yaparsanız gözle görülen hiçbir virüs bulaşmaz. (Bakın gözle görülen diyorum.)

RDR 2 kırılmadığı için normal. Torrent'i doğru şekilde yaparsanız gözle görülen hiçbir virüs bulaşmaz. (Bakın gözle görülen diyorum.)
Gözle görünen görünmeyen geldi hepsi bilgisayara girdi en son 6 tane virüs programını aynı anda açtım ancak öyle silebildim

Bu olayın korsandan farkını biri bana anlatabilir mi? Aynı şekilde ucuza Windows anahtarları da korsan benim gözümde.
Aynı şey sonuçta. Ucuz ve ücretsiz ürünlerde ürün sizsinizdir.

Hesaplar çalıntı olmayabilir ama oyunu çalıntı kredi kartlarıyla alıyor olabilirler

Gözle görünen görünmeyen geldi hepsi bilgisayara geldi en son 6 tane virüs programını aynı anda açtım ancak öyle silebildim
Diyorum ki RDR2 daha kırılamadı. O gördüğünüz bütün şeyler sadece virüs. Ama eski bir oyunda uygun şekilde yaparsanız gözle görebileceğiniz bir virüs bulaşmaz.
Hesaplar çalıntı olmayabilir ama oyunu çalıntı kredi kartlarıyla alıyor olabilirler
Bu ucuz oyun işlerinde hesabın sahibi hiçbir zarar görmüyor merak etmeyin. Anca oyun içinde paranızı harcar o olur. O da yine sizin hesabınızda olmuş olur.

Zaten öyle hocam. bir kaç güne kütüphane'den oyunun silindiğine dair steam support'dan mesaj gelince şaşırmasın arkadaşlar, bizzat başıma kaç kez geldi

Bizim ekonomi belli + maddi imkanları iyi olmayan kişiler için gene iyi kötü oyun oynama imkanı sağlanıyor da sağlıklı değil. Bu gidişle steam kütüphane paylaşımı özelliğini kaldırttıracaklar zorla.

Konuyu açan şahısa ve umarım bir şey olmadan oynarsın diyen diğer şahıslara;
Hesaplar çalıntıdır.

Rockstar hesabıma Steam ile bağlı olan RDR2'ye sahibim. Oyunu vakti zamanında oynayıp bitirdim, 1-1.5 ay Rockstar hesabıma hiç giriş yapmamıştım, dedim bir gireyim bakayım ne var ne yok.
Şifremi kabul etmedi, dedim neydi bunun şifresi derken 100 farklı şifre denedim kabul etmedi. Sonra şifremi unuttum seçeneğiyle e-postamı girdim, e-posta gönderildi diyor ama bana gelen bir şey yok. İyice işkillendikten sonra üşenmedim Steam üzerinden RDR2'yi tekrar indirdim. Steam üzerinden oyunu açınca hesaba otomatik olarak bağlanıyor çünkü. Bir de ne göreyim. Hesabın kullanıcı adı değişmiş, şifresi değişmiş, E-POSTASI BİLE DEĞİŞMİŞ!
Üzerine bir güzel oyun oynanmış...

Neyse ki destek aracılığıyla hesabımı 2 gün içerisinde geri alabildim.

Yani senin o 20 lira verdim bir şey olmaz dediğin hesaplar bizim verdiğimiz 240 liralarla oynanıyor kısacası. Siz bir şey olmaz diyecek kadar pişkinseniz ben de hepinizin boğazında kalsın diyorum.

#KorsanaHayır

Gözle görünen görünmeyen geldi hepsi bilgisayara girdi en son 6 tane virüs programını aynı anda açtım ancak öyle silebildim
Tamam reis sakin çalinti olduğunu bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…