18 TL'ye Satılan Red Dead Redemption 2

Yav hocam sormayın uplay, origin hesabıma girilip duruluyor, bir yerden sızıntı da vermiyorum şifreyi tamamen farklı bir şeyle değiştirip ikili doğrulama yapıyorum, şifreyi yine buluyorlar kafayı yedim bi ara bu yüzden. Maaşallah steam hesabımda böyle bir şey olmadı şimdiye kadar. Steam dışında diğer platformların güvenliğinin çok zayıf olduğunu düşünüyorum, sızıntı ve veri çalınma olayı oluyor ama millete söylenmiyor bence.

Benim de çalınan Steam değil Rockstar hesabımdı. Bütün hesaplarda 2 faktörlü korumayı açmak gerekiyor. O kadar fazla platform var ki, Rockstar için açmayı unutmuşum, gidip onu çalmışlar.

Torrentten indiririm, hesapla falan uğraşamam.

Ha patladı, ha patlayacak. Oynanmaz be Otur indirimleri bekle.

Sonuçta böyle bir durum olduğunu bilmeden aldım ve konuda da belirttiğim gibi satıcı hesabın kendilerine ait olduğunu, şifresinin değişmeyeceğini belirtiyor. Bunun üstüne bir de olumlu mağaza yorumları ve hizmet süresi eklenince itibar ederek aldım. Hesap patlar ya da patlamaz bilemem ama 20 TL benim için çok bir para değil.

Oyunu kendim alacak olsam en azından yarı fiyatına kadar düşmesini bekler öyle alırım zaten.

Bilmeden aldım bence arkasına sığındığınız bir bahane. Oyunun çıkış fiyatı, resmi yerlerde kaç liraya satıldığı, indirimde kaç liraya girdiği belli. Sonra 20 liraya alınca "aa bilmiyordum!" diyorsunuz. Samimi gelmiyor, üzgünüm.

Oyunun şu an crack'li bir sürümü olsa 20 lira vermek yerine onu indirip oynayacağınıza da eminim.

Benim tahminimce bu hesap da çalıntı değil işlem şu şekilde.
Adam giriyor herhangi sağlam bir VPN'le Rusya hesabı açıyor.
Ruble ucuz olduğu için oyunu biraz daha ucuza getirebiliyor.
Ardından bunu 4-5 kişiye satıyor.
Basit bir işlem.
Ana oyuna 300TL verdiğini hayal edelim.
4 kişiye 20TL'den sattı.
Etti 80.
Bu müşterilerden bir de güven sağlayacak yani yeni olası müşteriler kazanacak.
Son zamanlarda oyun satışı gerçekten fazla.
Yani 1 hesap alıp 1 haftada önce hesabın parasını.
Sonrada her gün belirli miktar kar alıyor.
Sonrada şifresini değiştirip aynı adamlara bir daha satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…