Rehber 18 yaş altı banka hesabı açmak

okdsgn

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Designer (Tasarımcı)
Sizin de sürekli merak ettiğiniz bir rehber. 18 yaş altı banka hesabı nasıl açılır?
Öncelikle 18 yaş altı banka hesabı açan bankalar.
Garanti BBVAAkbankING Bank
TEBFinansbankİş Bankası
HalkbankVakıfbankKuveyt Türk
Yapı KrediDenizbankŞekerbank
Ziraat Bankası
Bu bankalar 18 yaşından küçüklere banka hesabı açıp, kart verebiliyor.
Banka hesabı açmak için yanınızda veliniz (eğer yoksa vasiniz veya reşitiniz) velinizin kimliği ve sizin kimlik kartınızın olması gerekir. Bazı bankalar iki veli isteyebilir. (örneğin VakıfBank gibi.) Bazı bankalar internet bankacılığı açmayabilir. Hesabınız açıldıktan sonra size banka kartı verilecektir. İsterseniz hazır kart alabilirsiniz. Veya 3-10 iş günü beklemek kaydıyla özel isimli, temassız, çipli kart da alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ziraat Bankası da açıyor ama herhangi bir işlem yaptırmıyor mobil uygulamada sadece para çekip yatıra biliyorsunuz karta.
Teşekkürler. Düzeltme yapılmıştır.

Papara'yı bilmem ama ininal leş gibi bir kart. Yıllık sadece 1000 lira çekebiliyorsunuz şaka gibi değil mi? Aylık ise 2750 lira yükleyebiliyorsunuz.
Bir de ininal her ay para kesiyor. Yaşandı.

Bence 18 yaş altı için en uygunu Papara veya ininal gibi bu hizmete özel varolmuş bankalar.
Papara'da doğrulama sıkıntısı oluyor. İlla NFC özellikli telefon istiyor.

Şimdi ben yapı krediden hesap açsam 18 yaşının altında olsamda para yatırıp, çekip, paramı internette harcayabilir miyim? Ben küçükken 18 yaşının altında hesap açarsan bir tek para yatırabilirsin, çekemezssin, harcayamassın diye eğitildim.

Sizin de sürekli merak ettiğiniz bir rehber. 18 yaş altı banka hesabı nasıl açılır?
Öncelikle 18 yaş altı banka hesabı açan bankalar.
Garanti BBVAAkbankING Bank
TEBFinansbankİş Bankası
HalkbankVakıfbankKuveyt Türk
Yapı KrediDenizbankŞekerbank
Bu bankalar 18 yaşından küçüklere banka hesabı açıp, kart verebiliyor.
Banka hesabı açmak için yanınızda veliniz (eğer yoksa vasiniz veya reşitiniz) velinizin kimliği ve sizin kimlik kartınızın olması gerekir. Bazı bankalar iki veli isteyebilir. (örneğin VakıfBank gibi.) Bazı bankalar internet bankacılığı açmayabilir. Hesabınız açıldıktan sonra size banka kartı verilecektir. İsterseniz hazır kart alabilirsiniz. Veya 3-10 iş günü beklemek kaydıyla özel isimli, temassız, çipli kart da alabilirsiniz.
Merhaba. Ben daha önce Ziraat karti aldım velim ile. Ancak 18 yaş altı olduğum için Ziraat'in uygulamasına giriş yapamıyorum. Bu kartlardan birini alsam velim ile, sonra uygulamasına giriş yapabilir miyim?
Uygulamasına giriş yapmadan olmuyor çünkü. İçinde ne kadar para var diye bakmak için ATM ye gitmek zorunda kalıyorum ayrıca para gönderemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı