18 yaş altı banka kartı

Ahmet_N34

Hectopat
Yer
Andromeda Gökadası
Daha fazla  
17 yaşındayım yurtta kalıyorum. Ailem bana para gönderebilsin diye bir banka hesabı açmayı düşünüyoruz. Hangisi açmalıyız? Para gönderim ücreti, para yatırmada 500 700 TL gibi limiti, internet alışveriş kısıtlaması olmasın, hesabı mobilden kontrol edebilelim istiyoruz. Hangi bankanın kartını almalıyız?

17 yaşındayım yurtta kalıyorum. Ailem bana para gönderebilsin diye bir banka hesabı açmayı düşünüyoruz. Hangisi açmalıyız? Para gönderim ücreti, para yatırmada 500 700 TL gibi limiti, internet alışveriş kısıtlaması olmasın, hesabı mobilden kontrol edebilelim istiyoruz. Hangi bankanın kartını almalıyız?

VakıfBank (herhangi bir kısıtlama yok, mobil bankacılık açılıyor) ve Garanti Bankası(bunda da kısıtlama yok diye hatırlıyorum)'ndan açabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben iş bankası ilk imza kullandım bir süre, online alışveriş ve bankacılığa açabiliyorsun ama eft/havale yapamıyorsun bu çok büyük bir -. Staj için işletme VakıfBank Bankomat kartı çıkarttı, bu kartta biraz daha serbestsin ben memnunum tavsiye ederim. Banka öneren arkadaşlar hangi kartını öneriyorsunuz ve online işlemlere açılabiliyor mu? bunları da eklerseniz daha yararlı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı