18 yaş altı Bitcoin alabilir mi?

Konuyu açalı 2.5 ay oldu şu an kripto para borsasındayım ve işi bayağı büyüttüm, isteği olanlar varsa girsin birkaç araştırma yapıp grafik okumayı, indikatörleri vs. öğrenip güzel paralar çıkarabilirsiniz bu arada evet 100 TL ile başlayabilirsiniz zamanla paranız artacaktır.

18 altı buldun mu?

Konuyu açalı 2.5 ay oldu şu an kripto para borsasındayım ve işi baya büyüttüm, isteği olanlar varsa girsin birkaç araştırma yapıp grafik okumayı, indikatörleri vs. öğrenip güzel paralar çıkarabilirsiniz bu arada evet 100 TL ile başlayabilirsiniz zamanla paranız artacaktır.
Hocam peki 17 yaşında olduğun zamanlarda nasıl girebildin hangi siteden alım yaptın çünkü çok iyi coin fırsatları yakaldım fakat 14 haziran 2004 doğumluyum yardımcı olabilirmisin rica etsem

C araştırma yapıp grafik okumayı, indikatörleri vs. öğre

Nasıl hesap açtın?

Konuyu açalı 2.5 ay oldu şu an kripto para borsasındayım ve işi bayağı büyüttüm, isteği olanlar varsa girsin birkaç araştırma yapıp grafik okumayı, indikatörleri vs. öğrenip güzel paralar çıkarabilirsiniz bu arada evet 100 TL ile başlayabilirsiniz zamanla paranız artacaktır.

Nasıl hesap açıtn?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açalı 2.5 ay oldu şu an kripto para borsasındayım ve işi baya büyüttüm, isteği olanlar varsa girsin birkaç araştırma yapıp grafik okumayı, indikatörleri vs. öğrenip güzel paralar çıkarabilirsiniz bu arada evet 100 TL ile başlayabilirsiniz zamanla paranız artacaktır.
17 yaşında nasıl girdiniz bilgilendirir misin?

18 yaş altı olmanıza rağmen nasıl yaptınız acaba, bir büyüğünüz adına mı hesap açtınız?

18 yaş altı olmanıza rağmen nasıl yaptınız acaba, bir büyüğünüz adına mı hesap açtınız?

Teknik, indikator, grafik okuma vs. şu devirde hiçbiri işe yaramıyor yalnız. Ağa babalar milletin ciğerini sökmeden yükselmesine izin vermiyorlar. BTC 73K hedefini bekledikçe aşağı gidiyor meret. Ne zaman ortam nefes alır, kripto rayına girer o zaman işe yarar sonuç elde edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı