18 yaş altı Bitcoin alabilir mi?

Konuyu açalı 2.5 ay oldu şu an kripto para borsasındayım ve işi baya büyüttüm, isteği olanlar varsa girsin birkaç araştırma yapıp grafik okumayı, indikatörleri vs. öğrenip güzel paralar çıkarabilirsiniz bu arada evet 100 TL ile başlayabilirsiniz zamanla paranız artacaktır.
Nasıl başardığınızı anlatabilir misiniz?

Nasıl başardığınızı anlatabilir misiniz?
Ailenizden birisi üzerine kayıt olup hesap açabilirsiniz. Ben de şu anda kazdığım Ethereumları BtcTurk üzerinden alıp satıyorum. Ufak miktarlar ile rakamsal olarak çok para kazanamazsınız ama oran olarak değişen bir şey yok. Tavsiyem önce 100-200 TL ile biraz oynayıp piyasayı öğrenebilirsiniz. Yavaş yavaş büyütürsünüz. İlk başta biraz zarar edersiniz öğrenene kadar ama öğrenince kar edebilirsiniz. Kripto analiz kanalları falan var YouTube'da onlara bakabilirsiniz.

Ailenizden birisi üzerine kayıt olup hesap açabilirsiniz. Ben de şu anda kazdığım Ethereum'ları BtcTurk üzerinden alıp satıyorum. Ufak miktarlar ile rakamsal olarak çok para kazanamazsınız ama oran olarak değişen bir şey yok. Tavsiyem önce 100-200 TL ile biraz oynayıp piyasayı öğrenebilirsiniz. Yavaş yavaş büyütürsünüz. İlk başta biraz zarar edersiniz öğrenene kadar ama öğrenince kar edebilirsiniz. Kripto analiz kanalları falan var YouTube'da onlara bakabilirsiniz.

Etherıum nereden kazılıyor nasıl oluyor biraz detaylı bilgi verir misiniz

Konuyu açalı 2.5 ay oldu şu an kripto para borsasındayım ve işi bayağı büyüttüm, isteği olanlar varsa girsin birkaç araştırma yapıp grafik okumayı, indikatörleri vs. öğrenip güzel paralar çıkarabilirsiniz bu arada evet 100 TL ile başlayabilirsiniz zamanla paranız artacaktır.

Btcturk'e nasıl kayıt oldunuz veya başka uygulama mı kullandınız başta?

Yok aga girmeyin elinizde çok para yoksa 100 TL ile hiçbir şey olmuyor yatırım ücreti çekme ücreti al/sat ücreti komisyon derken zarara uğradım. Kullandığım site BtcTurk. Sonra Expert Option a girdim onda da 70 TL kazıklandım bulaşmayın bunlara.
Kazıklanmak değil, kendi bilgisizliğin yüzünden kaybettin o parayı. Bunu bir kabul et. Eğer araştırmış olsaydın 100 TL ile BTC alındığında kar edemeyeceğini bilirdin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı