18 yaş altı Bitcoin alabilir mi?

RTX 2060 ile hangi coinde mining yapabilirim zarar etmeden?

Beyler ben ether veya Bitcoin'e girmek istiyorum ama hiç aileye bulaşmadan ve alım sat yaparak kazma falan uğraşmadan bir miktar param var nasıl girebilirim?

Power target nedir ? Ekran kartının gücünümü kısıyoruz bide evet 6-7 dolar benim için iyi bir kazanç fakat bilgisayar 7/24 açık kalmayacak değilmi ?
Yani evet verdiğim rakamlar 24 saat için. Ne kadar çalıştırırsanız ona göre artar. Kartın güç tüketimini kısmanız gerekiyor elektrik verimliliğini arttırmak için. Belli bir noktaya kadar çok hashrate düşmeden kısabilirsiniz güç tüketimini.(Power target)
RTX 2060 ile hangi coinde mining yapabilirim zarar etmeden?
Etheryum. Yine yazdığım rehberi kullanabilirsiniz.

Beyler ben ether veya Bitcoin'e girmek istiyorum ama hiç aileye bulaşmadan ve alım sat yaparak kazma falan uğraşmadan bir miktar param var nasıl girebilirim?
Herhangi bir borsayı kullanabilirsiniz. BtcTurk tavsiye ederim. Papara kart veya EFT ile yatırabilirsiniz.

18 yaş altı BTC kayıt olunuyor mu?

Hangi siteden girdiniz hocam? 18 yaş altını hangi site kabul ediyor?

kanka instagram var mı detaylı konuşalım?

Selamünaleyküm Binance'de annemin ustune yapacağım ama banka karti yok. Olur mu oyle?

b
Ben 16 yaşındayım, 100 TL civarında düşünüyorum. Hangi yerden alabilirim, hangi kripto parayı tavsiye edersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…