18 yaş altı Bitcoin alabilir mi?

Hangi kripto para diye bir şey yok artışlar inişler çıkışlar oluyor 18 yaş ve üstü olman gerekiyor bir de işin dini boyutu var ona sen karar ver.
eğer yatırımı çok fazla tutmazsan kara borsaya girmez ve böylece günah değil dinen.
Binance'de de 18 yaş sınırı var. Yok mu şöyle yaş sınırı olmayan Exchange veya kripto al-sat sitesi?
bence yok ya çünkü devlet bu siteler sorunca bu kim diye tc kimlik vs veriyorlar.

18 yaş altı nereden yatırım yaptın? Binance ve paribu gibi yerler 18 yaş altı kabul etmiyor, ben de yapacaktım yapamadım.

Keşke hangi borsayı ve ödeme yöntemini kullandığınızı da söyleseydiniz.

Merhaba discord kullanıcı adınızı alabilir miyim acaba?

Bitcoin alıp satmak için ne kadar ücret istiyorlar ? Komisyon yani
Yabancı kripto para borsası ile Türk kripto para borsası arasındaki farklar nelerdir dostum ? Dogecoin binancecoin gibi kripto paralar Türk borsasında var mı ?

Minimal miktarlarla bir nebze öğrenmek için girebileceğimiz yaş sınırı olmayan borsa var mı acaba?
İnternette bir süredir arıyorum ancak herhangi bir çözüm bulamadım.

Ailenizin rızası ve kimlikleri ile alım satım yapabilirsiniz. Lakin tavsiye etmiyorum yaşınızın dolmasını beklemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…