9. sınıfa gidiyorum sizce yapabilir miyim? Merak ettim.
Yapamazsın.
Evet yapabilirsin yaş sınırı yok. Tüm aile fertleriyle birlikte yaparsan çıkma şansı daha kolay.9. sınıfa gidiyorum sizce yapabilir miyim? Merak ettim.
Evet yapabilirsin yaş sınırı yok. Tüm aile fertleriyle birlikte yaparsan çıkma şansı daha kolay.
Green Card çekilişine katılabilmek için kaç yaşında olmam gerekir?Lise mezunu olması lazım Green kart için.
TSA için güvenlik hizmeti veren bir şirkette, Birleşik Devletler vizeleri üstüne çalışıyorum. İsterse 3 yaşında bebek olsun pasaportu yazıyorsun giriyorsun çekiliş girişi olmuş oluyor. Daha önce sadece bebek üzerinden Green Card'a hak kazanmış 10-12 kişilik suriyeli aileleri Amerika'ya yolladık. Google'da yazıp da okuduğun DV Program Req'de yazanlar oraya H1B-H1C ile gidip 5 sene çalışmış kişiler için. Bu kişiler isterse 20 sene çalışsın lise mezunu değilse Green Card hakkı tanımadığını söylemekte.Lise mezunu olması lazım Green kart için.
Üniversite okuyorum ve mezun olana kadar her sene başvurmayı düşünüyorum. Hangi yolları izlemeliyim elinizde bir taslak varsa, paylaşırsanız çok sevinirim.TSA için güvenlik hizmeti veren bir şirkette, Birleşik Devletler vizeleri üstüne çalışıyorum. İsterse 3 yaşında bebek olsun pasaportu yazıyorsun giriyorsun çekiliş girişi olmuş oluyor. Daha önce sadece bebek üzerinden Green Card'a hak kazanmış 10-12 kişilik suriyeli aileleri Amerika'ya yolladık. Google'da yazıp da okuduğun DV Program Req'de yazanlar oraya H1B-H1C ile gidip 5 sene çalışmış kişiler için. Bu kişiler isterse 20 sene çalışsın lise mezunu değilse Green Card hakkı tanımadığını söylemekte.
Üniversite okuyorum ve mezun olana kadar her sene başvurmayı düşünüyorum. Hangi yolları izlemeliyim elinizde bir taslak varsa, paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu sene de başvurdum, geçen sene çıkmadı.Reis 2 sene geçmiş 2 senedir başvuruyor musun çıktı mı vize ne oldu bilgilendirme yaparsan sevinirim.
Bu sene de başvurdum, geçen sene çıkmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.