18 yaş altı Green Card başvurusu yapabilir mi?

Evet yapabilirsin yaş sınırı yok. Tüm aile fertleriyle birlikte yaparsan çıkma şansı daha kolay.

Lise mezunu olması lazım Green kart için.

Green Card çekilişine katılabilmek için kaç yaşında olmam gerekir?

Green Card çekilişine katılabilmek için bir yaş sınırı yoktur. En az lise mezunu olmanız ve yurtdışına vasisiniz olmadna çıkabilmeniz yeterlidir. 18 yaş olarak bilinsede 17 yaşında bir lise mezunu Green card kazandığı takdirde ABD'ye gidebilir. Orada eğitimine devam edebilir veya çalışabilir.

Green card alabilmen için 18 yaşında olman gerek. Ebeveynlerinden biri senin için başvuru yaparsa alabilirsin.

TSA için güvenlik hizmeti veren bir şirkette, Birleşik Devletler vizeleri üstüne çalışıyorum. İsterse 3 yaşında bebek olsun pasaportu yazıyorsun giriyorsun çekiliş girişi olmuş oluyor. Daha önce sadece bebek üzerinden Green Card'a hak kazanmış 10-12 kişilik suriyeli aileleri Amerika'ya yolladık. Google'da yazıp da okuduğun DV Program Req'de yazanlar oraya H1B-H1C ile gidip 5 sene çalışmış kişiler için. Bu kişiler isterse 20 sene çalışsın lise mezunu değilse Green Card hakkı tanımadığını söylemekte.

TSA için güvenlik hizmeti veren bir şirkette, Birleşik Devletler vizeleri üstüne çalışıyorum. İsterse 3 yaşında bebek olsun pasaportu yazıyorsun giriyorsun çekiliş girişi olmuş oluyor. Daha önce sadece bebek üzerinden Green Card'a hak kazanmış 10-12 kişilik suriyeli aileleri Amerika'ya yolladık. Google'da yazıp da okuduğun DV Program Req'de yazanlar oraya H1B-H1C ile gidip 5 sene çalışmış kişiler için. Bu kişiler isterse 20 sene çalışsın lise mezunu değilse Green Card hakkı tanımadığını söylemekte.
Üniversite okuyorum ve mezun olana kadar her sene başvurmayı düşünüyorum. Hangi yolları izlemeliyim elinizde bir taslak varsa, paylaşırsanız çok sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı