18 yaş altı kart çıkartma

efsanetr35

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ben 18 yaşından küçüğüm ve bir banka kartı çıkarmak istiyorum bu mümkün müdür? Hangi banka daha iyi? Bir de ben içine attığım parayı internette ve istediğim yerde harcamak ve içinde olan parayı çekmek istiyorum. Var mı böyle kart? Cevap verirseniz sevinirim.

Evet mümkündür. Velin ile gidersen açabiliyorsun. Sana önerim Garanti Bankasıdır. Ben yaşadığım şehirde çok rahat buluyorum ATM'sini. Tasarımı vb. hoşuma gidiyor. Sırf bu yüzden öneriyorum daha profesyonel bakacaksan bilemeyeceğim 😃

Ben ininal'i öneririm, her bankada geçerlidir ancak her ay içinden 2TL vergi kullanım ücreti çekmektedir.

card1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben 18 yaşından küçüğüm ve bir banka kartı çıkarmak istiyorum bu mümkün müdür? Hangi banka daha iyi? Bir de ben içine attığım parayı internette ve istediğim yerde harcamak ve içinde olan parayı çekmek istiyorum. Var mı böyle kart? Cevap verirseniz sevinirim.
Ailen ile gidip ailene bir belge imzalatıyorlar ve banka kartı çıkartabiliyorsun. İstediğin gibi internetten alışveriş yapabilir ve istediğin gibi ATM'den para çekebilirsin. Bana kalırsa Garanti Bankası'nın kart tasarımı gerçekten çok hoş. Garanti Bankası'ndan çıkartabilirsin tabi bu sana kalmış.

Ben ininal'i öneririm her bankada geçerlidir ancak her ay içinden 2tl vergi çekmektedir.
Arkadaş istediğinde para çekmek istemiş. İninal Kart'da para çekemiyorsun.

Banka kartını 18 yaş altında almak için anne veya baban ile bankaya gitmen ve onların onay vermesi gerekmektedir. Onun haricinde ön ödemeli kart denilen hazır kartları alabilirsin. İninal buna örnektir. 5₺ gibi bir kart ücreti alıyorlardı en son. Buna ek olarak kendi ücretlendirmesi falan da oluyor. Tam olarak banka kartı işlevi görmüyor diye biliyorum, her internet alışverişlerinde kullanamıyorsun ama iş görüyor.

Bu arada PAPARA'da İninal Kart gibi ama ondan para çekebiliyorsun. Bildiğim kadarıyla sadece alırken 10 TL para veriyorsun. Adına özel aynı banka kartı gibi evine getiriyorlar. Ailenin onayı yok ise yada izin vermezlerse PAPARA kart çıkartabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı