Öyle bir şey yok. Çoğu bankanın -18 için hesapları var. Bizzat açtırmıştık. Sadece velinle gitmen gerekiyor. Yapı Kredi'nin başka şubesine git.17 yaşındayım ve bir banka hesabı açmak istiyorum. Yapı Kredi ve Akbank şubesine gittiğimde çocuk hesabı açmadıklarını söylediler. Hangi banka hesabını açabilirim, yardımcı olur musunuz?
banada ebeveynlerim acmisti 16 yasindayim. liseyi ayyri yeyrde okudugum icin yapikerdi adios ile yapmislardi sanirsamEbeveyn'in açabilir ancak. Neden istiyorsun IBAN vs mi lazım?
Ebeveyn'in açabilir ancak. Neden istiyorsun IBAN vs mi lazım?
Son zamanlardaki gereksiz EFT Havale işlemlerinden dolayı açmıyormuş yapı kredi. Şubede bana öyle dendi.Öyle bir şey yok. Çoğu bankanın -18 için hesapları var. Bizzat açtırmıştık. Sadece velinle gitmen gerekiyor. Yapı Kredi'nin başka şubesine git.
Sadece 18 yaşına girince banka hesabın bloke gibi bir şey oluyor tam hatırlamıyorum ben de Yapı Kredi kullanıyordum 18'ime girdiğim gün şubeye gitmem istenmişti. O aklında bulunsun.
Evet eskiden Papara kullanıyordum fakat artık o da olmayınca ödemeleri yapamıyorum. Ebeveyn'im ile gideceğim yarın.
Son zamanlardaki gereksiz EFT havale işlemlerinden dolayı açmıyormuş Yapı Kredi. Şubede bana öyle dendi.
YapıKredi'nin açması gerek hocam. 16 yaşımda velimle açmıştık. Velim geldi yalnızca imza verdi onun dışında ne kartın üzerinde ne de mobil uygulamada onun ismi geçmiyordu. Her şey benim üzerimeydi.17 yaşındayım ve bir banka hesabı açmak istiyorum. Yapı Kredi ve Akbank şubesine gittiğimde çocuk hesabı açmadıklarını söylediler. Hangi banka hesabını açabilirim, yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.