18 yaş altı markete gidebiliyor mu?

Sanırım gidilmesi yasak falan gidersende pek bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten yasağı dinleyen 1 kişi bile yok, herkes parklarda sokaklarda. Çık git bir şey olmaz.

Düzeltme: Kapanma nedeniyle yaş sınırının da kalkmış olması lazım, markete falan gitmek serbest diye biliyorum.

Ben bugün markete gideceğim ama 16 yaşındayım. 18 yaş altı sokağa çıkıp market, bakkala gidebiliyor mu?

15 yaşındayım maskemi takıyorum elimi kolumu sallaya sallaya gidiyorum. Hiçbir şey yapamazlar sıkıysa yapsınlar millet istediği gibi geziyor.

BİM A101 gibi yerlerden kovuyorlar.
O 4-5 ay hatta daha da fazla ay önceydi. Diğer marketlerde görmezken BİM ve A101'de almıyorlardı ve kapısında yazıyordu. Kendimi o an ayrımcılık yapıldığımı düşündüm ve arkalarından bir ton küfür ettim. :D

Bu arada sakın 16.45 veya 16:50 gibi gitmeyin çünkü eğer çok yakın değilse büyük ihtimalle kapatıyorlardır. Gidecekseniz 16:00 veya daha önce gidin. 2-3 defa geç kaldım ve bunu deneyimledim. Hatta en sonkinde 1 gün boyunca eve erzak alamadığım için arkalarından bir ton laf ettim. Bir daha kine 9:59'da varıp kapı direkt açılınca içeri dalacağım :D

Sanırım gidilmesi yasak falan gidersende pek bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten yasağı dinleyen 1 kişi bile yok, herkes parklarda sokaklarda. Çık git bir şey olmaz.

Düzeltme: Kapanma nedeniyle yaş sınırının da kalkmış olması lazım, markete falan gitmek serbest diye biliyorum.
Vallaha en son yazarsa git parktakilerede yaz derim.Bizim burda park var en az hergün 7-8 kişi oluyo.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı