18 yaş altına ininal ve paypal kart veriliyor mu?

CanAygun

Hectopat
Arkadaşlar bugün okulda bir arkadaşım kredi kartım var diye hava attı. :D İninal diye bir kart varmış. Bu kart ile Vatan Bilgisayar veya GittiGidiyor'dan alışveriş yapılması mümkün mü?
Bir de PayPal 18 yaşından küçüklere kart veriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ikisi içinde yaş sınırı 15 diye biliyorum ben. Ayrıca dediğin mağazalardan alışveriş yapabilirsin, dediğin mağazalar hariç Master Card destekleyen her mağazadan alışveriş yapabilirsin. Ayrıca arkadaşın dediği gibi bunlar kredi kartı değil içine ne kadar para koyarsan internetten veya başka bir yerden kartta bulunan miktar kadar alışveriş yapabilirsin.

İninal Kart MasterCard geçen her yerde kullanılır. Ama Vatan Bilgisayar, Gittigidiyor 'u bilmem. İninal Kart Migros , PTT , Teknosa , Tansaş' da alınır. İninal Kart' a Taksit yapılamaz çünkü ön ödemeli bir karttır ve 18 yaş altı kişiler de alabilirler. PTT'de 5 TL Kart Ücreti 10 TL Bakiye yüklemesi zorunludur bakiyesiz kartı alamıyorsun toplam 15 liraya alabilirsin. Migrosda 5 TL Kart minimum zorunlu olarak 20 TL toplam 25 TL'ye kartı alabilirsin. PTTMatik'den para yatırabilirsin.

PTT de paypal kart satıyor mu acaba ? Satıyorsa fiat nedir ?

Farzedelim ki kartı aldım ve yükleme de yaptım. Bu kartı herhangi foruma bağış için monte edebilir miyim ? Yabancı bazı forumlardaki üye mesajlarında görüyorum ? Monte edilebiliyorsa nasıl ?

PTT de paypal kart satıyor mu acaba ? Satıyorsa fiat nedir ?

Farzedelim ki kartı aldım ve yükleme de yaptım. Bu kartı herhangi foruma bağış için monte edebilir miyim ? Yabancı bazı forumlardaki üye mesajlarında görüyorum ? Monte edilebiliyorsa nasıl ?

Elimde hem İninal hemde Paypal Nakit kart var. Paypal Nakit'i 18 yaş ve üzeri olduğunu sanıp almamıştım. Sonra Migros çalışanı böyle bir şey olmadığını söyledi. Aralarında en iyisi Paypal Nakit. Çünkü Paypal Nakit yatırdığın paranı istediğin zaman bankamatikten çekebiliyorsun. İninal, Paybyme vs. böyle bir şey yok. Paypal'dan önce aldığım İninal öylece evde duruyor. Daha iyi anlatmam gerekirse ben 100TL oyun alacaktım. Vazgeçtim ve 70TL bir oyun aldım. İçeride 30TL kaldı. Gittim bankamatikten 30TL geri çektim. Fakat 20TL aşağısını bankamatikten çekemiyorsun. En az 20TL ve üstü bir bakiye varsa çekebiliyorsun. Ayrıca kart Migros ve Teknosada satılıyor diye biliyorum. Kartı alırken zorunlu olarak 25TL bakiye yüklüyorsun. 5TL de kart parası alıyorlar. Migros da yüklediğin her bakiye için 2 tl kesiyorlar. Bankamatikten yüklersen ücretsiz.

Yaşım 10 paypal karta başvurdum fakat 18 + dediler bende 09.02.2015 tarihinde başvuru yaptım ininal karta gelir mi? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :D

İnial kart gelirim 10 yaşındayım internetten başvuru yaptım döncez dediler inşallah olur dua edin olsun ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Benim yaşım küçük 10 yaş daha benim parayla işim olmaz. Hiç değilse steam dan oyun alayım 184 TL var bende yaw nedencem o kadarını. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı