18 yaş altında vergi levhası alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanıt amacı güden videoya tanıtım değil test denir, bunu da senin değil insanların yapması gerekiyor. Programın derlenmiş halini paylaş da bir görelim tespit ediyor mu etmiyor mu?

Derlemiş halini sifreleyip paylaşmam lazım ama sifreleyip paylaşırsam da kırılma sorunu var. İyi bir sifreleyicim yok su anlık. Sifreleyici daha kodluyorum. Onun için RAT acıp onu sildim. Kayıtta videosunu attim bir üstteki mesajda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bu antivirüs programını bir siteye (GitHub gibi) yüklemediniz bizim denememiz için?

.exe olarak yüklersem kırılma riski var. Daha hiçbir şeyi, telif hakları vb. almamişken bu bir risk. 2. olarak da Source yükleyemem. Source içinde kodlar var. 2'sinde de ayni sorun olarak karşılaşılıyor.

Derlemiş halini sifreleyip paylaşmam lazım ama sifreleyip paylaşırsam da kırılma sorunu var. İyi bir sifreleyicim yok su anlık. Sifreleyici daha kodluyorum. Onun için RAT acıp onu sildim. Kayıtta videosunu attim bir üstteki mesajda.
Bir yolunu bulup programı paylaşana kadar bütün iddialarını yanlış olarak varsayacağım o halde.

.exe olarak yüklersem kırılma riski var. Daha hiçbir şeyi, telif hakları vb. almamişken bu bir risk. 2. olarak da Source yükleyemem. Source içinde kodlar var. 2'sinde de ayni sorun olarak karşılaşılıyor.
İyi de GitHub'a yükleyip Private olarak istediğiniz kişiyle paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca GitHub'da birkaç gün geçiren bir kişi projelerden baka baka AV kodlayabilir. Çalınsa ne olacak ki? Zaten yüklediğiniz tarih belli saat belli. Eğer kodlarınızın benzersiz olduğunu düşünüyorsanız dava açarsınız olur biter.

Şimdi ben bu arkadaşın diğer videolarından bir Discord linki buldum girdim. Şöyle bir duyurular kanalı var. Bilemiyorum artık bu arkadaşın dediklerine bu saatten sonra inanır mısınız... Benim sunucuya girdiğimi görünce anında kanalları silip yeni duyurular kanalı falan açtı tabii. Komiksiniz gerçekten. @Recep Baltaş umarım görürsünüz bunu hocam. Bunca yazdığım şey boşuna değilmiş. :))

Yeni açtığı kanala da şöyle yazmış. :D Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunuz çocuklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı