rootsh
Megapat
@BetaSecurity tanıtım videonda umarım sadece arayüzü göstermezsin. Dediğin gibi FUD'lanmış bir virüsü önce VM'de bulaştırıp daha sonra yazdığın program ile temizleyişini göstermeni talep ediyorum.
@BetaSecurity tanıtım videonda umarım sadece arayüzü göstermezsin. Dediğin gibi fud'lanmış bir virüsü önce Vm'de bulaştırıp daha sonra yazdığın program ile temizleyişini göstermeni talep ediyorum.
Kanıt amacı güden videoya tanıtım değil test denir, bunu da senin değil insanların yapması gerekiyor. Programın derlenmiş halini paylaş da bir görelim tespit ediyor mu etmiyor mu?
Neden bu antivirüs programını bir siteye (GitHub gibi) yüklemediniz bizim denememiz için?
Bir yolunu bulup programı paylaşana kadar bütün iddialarını yanlış olarak varsayacağım o halde.Derlemiş halini sifreleyip paylaşmam lazım ama sifreleyip paylaşırsam da kırılma sorunu var. İyi bir sifreleyicim yok su anlık. Sifreleyici daha kodluyorum. Onun için RAT acıp onu sildim. Kayıtta videosunu attim bir üstteki mesajda.
İyi de GitHub'a yükleyip Private olarak istediğiniz kişiyle paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca GitHub'da birkaç gün geçiren bir kişi projelerden baka baka AV kodlayabilir. Çalınsa ne olacak ki? Zaten yüklediğiniz tarih belli saat belli. Eğer kodlarınızın benzersiz olduğunu düşünüyorsanız dava açarsınız olur biter..exe olarak yüklersem kırılma riski var. Daha hiçbir şeyi, telif hakları vb. almamişken bu bir risk. 2. olarak da Source yükleyemem. Source içinde kodlar var. 2'sinde de ayni sorun olarak karşılaşılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.